• PRO TV
  • Capriciile se plătesc scump! Pretențiile pentru care vedetele cheltuie sume imense. Trending Review cu Daragiu - episodul 87

Capriciile se plătesc scump! Pretențiile pentru care vedetele cheltuie sume imense. Trending Review cu Daragiu - episodul 87

Capriciile se plătesc scump! Pretențiile pentru care vedetele cheltuie sume imense. Trending Review cu Daragiu - episodul 87

Ca în fiecare zi de vineri, vloggerul Alex Daragiu aka Alpaca ne aduce cele mai tari subiecte de pe net, care au făcut vâlvă în ultimele zile. 

Săptămâna care tocmai s-a încheiat a fost una plină de evenimente, așadar Alex Daragiu face din nou o trecere în revistă a celor mai interesante subiecte. Așa cum era de așteptat, printre temele abordate de vlogger se numără și despărțirea zgomotoasă dintre Elon Musk și cântăreața Grimes.

Cuplul format de cei doi a fost dintotdeauna privit cu scepticism de către cei din jur, iar declarațiile îndrăgostiților au stârnit controverse de-a lungul timpului. Totuși, cea mai neobișnuită decizie luată de ei a fost cea legată de numele pe care îl poartă băiețelul lor: X AE A-XII Musk. 

Un alt subiect abordat de Daragiu: capriciile vedetelor și sumele impresionante de bani pe care le scot acestea din conturi pentru a se răsfăța. Un exemplu este Snoop Dogg. Se pare că artistul a angajat o persoană care se ocupă exclusiv cu rularea țigărilor. Cel care se asigură ca Snoop Dogg să nu rămână niciodartă fără țigări este recompensat cu peste 40.000 de dolari anual! 

Tot în “Trending Review-ul” de astăzi, Daragiu dezvăluie care sunt cele mai bizare pretenții ale prințului Charles, dar și cerințele absurde pe care la avea idolul adolescentelor, Justin Bieber, de la angajații săi. 

Pentru a afla cum a ajuns un bărbat obișnuit să fie tratat precum unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, Dwayne Johnson, urmăriți ediția cu numărul 87, prezentată de Alex! 

Elon Musk divorțează!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni