• PRO TV
  • Fiica lui Marian Drăgulescu, operată pentru a șasea oară! Beatrice a primit un diagnostic crunt la naștere 

Fiica lui Marian Drăgulescu, operată pentru a șasea oară! Beatrice a primit un diagnostic crunt la naștere 

Fiica lui Marian Drăgulescu, operată pentru a șasea oară! Beatrice a primit un diagnostic crunt la naștere 

Marian Drăgulescu are o carieră cunoscută de întreaga lume, iar realizările profesionale i-au adus întotdeauna un motiv de bucurie. Din nefericire, viața personală a gimnastului nu este la fel de ușoară, căci fiica sa, Beatrice, a primit la naștere un diagnostic crunt, iar din acea clipă a început un lung șir de tratamente.

Marian Drăgulescu și Larisa sunt părinții unei fete, în vârstă de 17 ani. Adolescenta s-a născut cu hipoacuzie bilaterală profundă și, de-a lungul copilăriei a trecut prin numeroase tratamente și operații. În 2008 a suferit o operație de implant cohlear, în Austria, iar în 2016 a primit un alt diagnostic care îi creează probleme suplimentare până în ziua de astăzi: un colestetom care recidivează.

Recent, Beatrice a fost internată la spital și a ajuns, pentru a șasea oară, pe masa de operație, iar în urma intervenției i-au fost îndepărtate toate organele urechii interne. 

Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje ratate

Marian a lăsat trecutul în urmă și a învățat lecțiile dure pe care acesta i le-a oferit. Acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără pe nume Simona.

"Este o persoană blândă, este o persoană frumoasă, mă face pe mine să mă simt bine, mă sprijină în tot ce îmi doresc să fac. Ne-am plăcut, ne uitam unul după altul, ne urmăream din priviri, ne tatonam... până când mi-am făcut curaj să o invit la cafea", a povestit Marian Drăgulescu despre iubita sa.

Vezi și: Intrebarea Mesei Rotunde cu Alex Bogdan - "Nu am putut sa dansez la Simona Halep, la nunta"

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni