• PRO TV
  • Cătălina Grama alias Jojo, despre scenele nud în care a jucat și pictorialul din Playboy: "Sunt o mare iubitoare de artă"

Cătălina Grama alias Jojo, despre scenele nud în care a jucat și pictorialul din Playboy: "Sunt o mare iubitoare de artă"

Cătălina Grama alias Jojo, despre scenele nud în care a jucat și pictorialul din Playboy: "Sunt o mare iubitoare de artă"

Cătălina Grama, cunoscută publicului sub numele de Jojo, este o actriță care nu a refuzat nici cele mai provocatoare roluri. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Jojo a vorbit despre cele mai îndrăznețe decizii pe care le-a luat: pictorialul nud din revista Playboy și filmarea unor scene nud pentru o peliculă cinematografică. 

Cătălina Grama a fost întrebată de Cătălin Măruță despre scenele nud din filmul "Poker". 

„Știi ce nu înțeleg? E bogăție pe partea asta de nuditate în filmul românesc, filmul de artă, în mod special. Eu am avut o scenă mititică într-un film care nu era de artă și tot pe aia o țineți minte. În timpul ăla se promovau multe alte filme de artă unde era o bogăție de nuditate peste tot și tu tot scena mea ai reținut-o. Trebuie să te mai uiți la filme", a fost răspunsul oferit de către Jojo.

Prezentatorul i-a reamintit invitatei și despre pictorialul pe care aceasta l-a făcut pentru revista Playboy. Actrița nu a evitat subiectul și a oferit un răspuns amplu.

„Pe vremea aceea, cumva, pentru că eu sunt o mare iubitoare de artă, chiar și în acele pictoriale, nuditatea era cumva adusă la un rang de artă. Ce văd astăzi pe Instagram, fără a fi… este cumva foarte tricky. Eu sunt ușor speriată, artistul din mine, deși sunt foarte liberă în gândire. Acolo nu este nicio revistă, se pozează fetele alea singure", a declarat Jojo. 

Vezi și: Squid Games pe TikTok

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni