• PRO TV
  • Regizorul ”Squid Game” explică de ce Gi-hun și-a vopsit părul roșu la finalul serialului

Regizorul ”Squid Game” explică de ce Gi-hun și-a vopsit părul roșu la finalul serialului

Regizorul ”Squid Game” explică de ce Gi-hun și-a vopsit părul roșu la finalul serialului

Hwang Dong-hyuk, scenaristul și regizorul serialului ”Squid Game” a dezvăluit de ce personajul Seong Gi-hun (interpretat de Lee Jung-jae) și-a vopsit părul roșu la sfârșitul producției. 

În cadrul unei interviu pentru Zapzee, Dong-hyuk vorbește despre momentele finale ale dramei sud-coreeane, inclusiv despre transformarea de look a lui Gin-hun. 

M-am pus în locul lui și m-am gândit: care ar fi culoarea pe care nu aș alege-o niciodată pentru a-mi vopsi părul? Apoi am ajus la concluzia că Gi-hun nu și-ar vopsi niciodată părul roșu. Ar fi cea mai aiurea chestie pe care ar putea să o facă”.

Creatorul celei mai urmărite producții Netflix a mai spus că pletele roșii arată ”furia interioară” a lui Gi-hun și dezgustul lui față de organizatorii jocului mortal ”Squid Game”.

După vizionarea ultimului episod, mulți telespectatori au rămas confuzi față de schimbarea de look a personajului principal. 

În serial, sute de persoane îngropate în datorii se înscriu într-un concurs pentru șansa de a câștiga un premiu în cash absolut impresionat. Tot ce trebuie să facă este să câștige niște jocuri de copii, doar că pierzătorii sunt uciși pur și simplu. 

”De regulă, în astfel de filme, un geniu apare pentru a rezolva jocuri complexe. Cu toate acestea, am ales cele mai simple jocuri ale copilăriei. Nu este vorba despre un erou care câștigă jocul, este povestea celor învinși”.

 

Din distribuția ”Squid Game” fac parte Jung Ho Yeon (Sae Byuk), Oh Yeong-su (Oh Il-nam), Anupam Tripathi (Ali Abdul) și Park Hae-Soo (Cho Sang-woo). 

Foto; IMAGO

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni