• PRO TV
  • Halloween-ul bate la ușa vedetelor! Topul celor mai înfricoșătoare costumații -Trending Review cu Daragiu - Episodul 91

Halloween-ul bate la ușa vedetelor! Topul celor mai înfricoșătoare costumații -Trending Review cu Daragiu - Episodul 91

Halloween-ul bate la ușa vedetelor! Topul celor mai înfricoșătoare costumații -Trending Review cu Daragiu - Episodul 91

Ca în fiecare zi de vineri, vloggerul Alex Daragiu aka Alpaca ne aduce cele mai tari subiecte de pe net, care au făcut vâlvă în ultimele zile. 

Halloween-ul s-a aflat și anul acesta în atenția celebrităților, iar vedetele de peste Ocean și nu numai, au pregătit cele mai inventive și înfiorătoare costumații. Heidi Klum este cunoscută pentru petrecerile grandioase pe care le organizează în fiecare an cu ocazia acestei sărbători, dar și pentru faptul că petrece ore bune alături de make-up artiști pentru a se asigura că ținutele ei sunt cele mai înfricoșătoare. 

Așadar, nici vloggerul Alex Daragiu nu a omis sărbătoarea de Halloween și a trecut în revistă cele mai impresionante costumații de Halloween purtate de vedete de-a lungul timpului.

Alex Daragiu a fost la rândul său la colindat, iar costumul pe care el l-a ales nu a ținut departe doar fantomele, ci și bacteriile. Echipat cu gelul dezinfectant de la Dettol împotriva virusurilor și cu usturoi pentru vampiri, vloggerul este astfel gata să devoreze dulciurile pe care le-a primit din partea cunoștințelor și prietenilor.

Cuplurile care au ales să readucă la viață perechile celebre din filele de poveste nu au fost apreciate de Alex, iar Joe Jonas și soția sa au obținut astfel un loc la rubrica "așa nu" pentru că au optat să îi intruchipeze pe Gomez și pe Morticia Addams. 

Un alt subiect abordat de către Alex Daragiu în ediția cu numărul 91 este întâmplarea bizară prin care a trecut un britanic. Bărbatul s-a închis în casă de frica unui crocodil, care s-a demonstrat a fi în cele din urmă un obiect neanimat și doar rodul imaginației sale bogate! 

Pentru a afla în ce personaj s-a deghizat Gigi Hadid, dar și care sunt artistele care au ales cele mai neinspirate costumații urmăriți ediția cu numărul 91, prezentată de Alex Daragiu! 

Topul costumelor de Halloween purtate de vedete

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni