• PRO TV
  • La 35 de ani, Lady Gaga a pozat nud pentru Vogue. Cum au reacționat fanii artistei

La 35 de ani, Lady Gaga a pozat nud pentru Vogue. Cum au reacționat fanii artistei

La 35 de ani, Lady Gaga a pozat nud pentru Vogue. Cum au reacționat fanii artistei

În luna decembrie, Lady Gaga apare atât pe coperta Vogue din Marea Britanie, cât și pe cea din Italia. Artista a postat pe contul de Instagram câteva imagini spectaculoase de la ședința foto realizată de Steven Meisel. 

Lady Gaga a demonstrat că nu este doar una dintre cele mai talentate cântărețe ale lumii, ci și o actriță desăvârșită. 

După succesul din 2018 cu pelicula “A star is born”, cea în care l-a avut partener pe Bradley Cooper, Gaga are rolul principal în “House of Gucci”. Cântăreața joacă alături de nume uriașe precum Al Pacino, Jared Leto sau Salma Hayek. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Filmul „House of Gucci”, bazat pe fapte reale, este inspirat de povestea șocantă a familiei din spatele casei de modă italiene Gucci. Lady Gaga joacă rolul Patriziei Reggiani, fosta soţie a lui Maurizio care a fost acuzată şi condamnată pentru asasinarea lui, după ce a părăsit-o pentru o femeie mai tânără. Patrizia Reggiani a executat 18 ani de închisoare, primind porecla Black Widow, înainte de a fi eliberată în 2016.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)


În interviul oferit celor de la Vogue, Lady Gaga a povestit că a avut nevoie de 9 luni pentru a-și perfecționa accentul italian, scrie Page Six

“Au trecut trei ani de când am început să lucrez la personaj. O să fiu sinceră: Am trăit ca Reggiani un an și jumătate. Și am vorbit cu accent italian timp de nouă luni”, a povestit Gaga. 

Pentru Vogue, Lady Gaga a fost fotografiată în 8 ipostaze inedite, dintre care una nud. Cu o coafură excentrică, artista de 35 de ani și-a lăsat la vedere tatuajele de pe corp. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Imaginea a adunat peste 2 milioane de like-uri în mai puțin de 15 ore și sute de comentarii apreciative. 

“Ești regina lumii!”, “Iconic mama”, “Te iubim!”, “Ești atât de frumoasă!”, “Nu eram pregătit pentru asta.. Lasă-mă să respir!”, “Ești perfectă!”, “Incredibilă!”, i-au scris fanii artistei. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: TikTokJobs: Muzică

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni