• PRO TV
  • Chris Evans are șanse mari la titlul de “cel mai sexy bărbat în viață”, acordat de revista People

Chris Evans are șanse mari la titlul de “cel mai sexy bărbat în viață”, acordat de revista People

Chris Evans are șanse mari la titlul de “cel mai sexy bărbat în viață”, acordat de revista People

Actorul Chris Evans ar putea fi desemnat “cel mai sexy bărbat în viață”, titlu acordat de către revista People. Anul trecut, premiantul a fost actorul Michael B. Jordan, iar în urmă cu doi ani titlul i-a revenit artistului John Legend.

Actorul de 40 de ani este cunoscut publicului larg datorită rolurilor din filme precum: “Cei patru fantastici”, “Căpitanul America”, “Expresul zăpezii” sau “Înainte de plecare”.

Se pare că actorul ar fi trebuit să fie “încoronat” încă de anul trecut, scrie Page Six. “Chris era în discuții pentru coperta de anul trecut, însă n-a fost cel mai bun moment”, a declarat o sursă pentru Page Six

Anul trecut, în septembrie, Chris Evans a postat din greșeală o poză nud pe contul de Instagram, iar fanii au luat-o razna. Chiar dacă a remediat repede greșeala, internauții au reușit să facă și câteva capturi. Actorul a profitat de moment și ironic le-a scris urmăritorilor: “Acum că v-am captat atenția, mergeți la vot pe 3 noiembrie”.


Chris Evans are 1,83 m și e un pachet de mușchi. În prezent există zvonuri că s-ar fi cuplat cu artista Selena Gomez. El s-a iubit cu actrițele Lily James și Jenny Slate și este extrem de discret când vine vorba de viața personală.

Pe coperta People, în calitate de cei mai sexy bărbați în viață, au mai ajuns: Dwayne Johnson, Chris Hemsworth, Idris Elba, Adam Levine, Ryan Reynolds sau David Beckham.

Dwayne Johnson a avut o reacție amunzantă după ce a aflat că Evans ar urma să primească titlul de cel mai sexy bărbat în viață. El a declarat, potrivit People, la premiera filmului Red Notice că: “Sunt și voi fi pentru totdeauna cel mai sexy bărbat în viață. Titlul ăsta e pe viață, nu? Eu nu renunț la el”.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Lavinia Pirva - Secretul unei căsnicii fericite

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni