Dwayne Johnson, fotografie emoționantă cu el la vârsta de 15 ani. Cum arăta actorul fără mușchi

Dwayne Johnson, fotografie emoționantă cu el la vârsta de 15 ani. Cum arăta actorul fără mușchi
Citeste mai mult despre: Dwayne Johnson, The Rock,
Data: 20 Octombrie 2019
Proaspăt însurat, Dwayne Johnson a postat o fotografie emoționantă cu el pe contul lui oficial de Instagram.

Fiind desemnat ccel mai bine plătit cel mai bine plătit actor de la Hollywood, Dwayne Johnson a oferit un moment nostalgic, aducându-și aminte de perioada sa din copilărie. Actorul a postat pe Instagram o fotografie cu el, pe când avea 15 ani. 

Poza a rupt internetul, adunând peste 6 milioane de aprecieri și multe comentarii pozitive.

 


 

"Eram un copil de 15 ani, 193 metri, 90 de kilograme, cu o mustață înfiorătoare și am fost forțat să plec din Hawaii pentru a trăi în Nashville, unde m-am înscris la un nou liceu, iar toți oamenii m-au tratat de parcă am avut ciumă și am rămas izolat pentru că credeau că sunt un polițist sub acoperire. Poveste adevărată!Am avut o viață sălbatică și o perioadă a copilăriei și adolescenței incredibilă." , a spus The Rock.

Recent, actorul Dwayne Johnson a fugit din luna de miere pentru a sări în ajutorul bunului său prieten Kevin Hart. Acesta din urmă a suferit un groaznic accident de circulație la 1 septembrie.

Dwayne Johnson se distra de minune cu proaspăta sa soție, Lauren Hashian, în insula Kauai, cea mai veche din arhipelagul Hawaii. Când a auzit de teribilul accident suferit de comediantul Kevin Hart, actorul a luat primul avion spre Los Angeles pentru a-i face un favor bunului său prieten. 

Kevin Hart ar fi trebuit să apară în prima emisiune Kelly Clarkson Show a noului sezon, însă din cauza accidentului său nu s-a putut prezenta la filmări. Astfel că Dwayne Johnson s-a dus în locul lui, ca să-i țină locul.

„Când fiul meu @KevinHart4real suferă un accident, tăticul lui intervine. Da, m-am întors din luna de miere mai devreme (Lauren a aprobat asta pentru că o iubște pe Kelly), iar acum eu și Kelly suntem cei mai buni prieteni. Fiți pe recepție luni! Ne-am distrat de minune”, a dezvăluit Dwayne Johnson pe Twitter.

FOTO: GettyImages
Vezi VIDEO cu The Rock:

FULLSCREEN
Dwayne Johnson, fotografie emoționantă cu el la vârsta de 15 ani. Cum arăta actorul fără mușchi
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO