• PRO TV
  • Antonia și Alex Velea adversari Pe bune?! „Acolo e echipa unde e frumusețetea și aici e pe cultură generală”

Antonia și Alex Velea adversari Pe bune?! „Acolo e echipa unde e frumusețetea și aici e pe cultură generală”

Antonia și Alex Velea adversari Pe bune?! „Acolo e echipa unde e frumusețetea și aici e pe cultură generală”

Buna dispoziție va fi asigurată în această seară, de la 22:30, de Andi Moisescu, Costi Diță, Mihai Bobonete și cei doi invitați ai quiz show-ului Pe Bune?!. Antonia și Alex Velea vor juca unul împotriva celuilalt și vor încerca să găsească răspunsuri corecte la cele mai nebune întrebări. 

„Acolo e echipa unde e frumusețetea și aici e pe cultură generală”, va spune Bobo, care îl va avea alături pe Alex Velea. De cealaltă parte, Costi Diță se va baza pe Antonia și vor avea de ales, de pe panou, domenii precum: „Nu stau în Hawaii”, „Și tu, Brutus?!”, „Visul American”, „Dau moda”, „Vacă la apă”. Cine va nimeri cele mai trăsnite răspunsuri și va câștiga bani pentru susținători, aflăm într-o nouă ediție a quiz show-ului.
 
Care este detaliul mai puțin cunoscut despre fiziologia aparatului auditiv sau ce modă bizară a pătruns în protipendada britanică în secolul al XIX-lea, sunt întrebări la care căpitanii și invitații lor vor afla răspunsurile în această seară.
 
„Nu mă duce acolo, Andi! Ai încercat să-mi dai teroare mentală”, îi va spune Bobo lui Andi Moisescu, după ce gazda emisiunii va încerca să-i dea indicații legate de unul dintre domeniile de pe panou. „Descoperă-mă” va fi domeniul care va decide jocul la final și pentru care căpitanii și coechipierii lor vor paria toți banii.
 
Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din joc. 
 
Ediția poate fi vizionată, în avans, pe platforma voyo.ro.
 
Pe bune?! – o demență de concurs.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni