• PRO TV
  • Anamaria Prodan răspunde declarațiilor de iubire primite de la Dani Mocanu: "Îl felicit și îi doresc la mai mare"

Anamaria Prodan răspunde declarațiilor de iubire primite de la Dani Mocanu: "Îl felicit și îi doresc la mai mare"

Anamaria Prodan răspunde declarațiilor de iubire primite de la Dani Mocanu: "Îl felicit și îi doresc la mai mare"

De când a anunțat divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a intrat în atenția lui Dani Mocanu. Cântărețul de manele și-a declarat public sentimentele de afecțiune pe care le are față de impresară, iar Anamaria a decis să îi ofere un răspuns!

La scurt timp după anunțul divorțului neașteptat dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, Dani Mocanu a început să vorbească public despre sentimentele pe care le-ar avea față de impresară și a rugat-o, în repetate rânduri, să îl contacteze. 

”Anamaria Prodan trebuie să înțeleagă că sunt singurul bărbat din România care poate să o facă fericită! Să aibă curaj, că e o femeie curajoasă, să mă cunoască, nu o costă nimic. (…) Eu chiar o iubesc pe femeia asta! Nu vreau să deranjez mai mult, mi-e și rușine pe o parte, dar, pe de altă parte, nu am altă variantă decât să îi spun că o iubesc! Public, dacă altfel nu am cum”, este unul dintre numeroasele mesaje ale lui Dani Mocanu. 

Se pare că declarațiile de dragoste au ajuns și la Anamaria, care nu a rămas impasibilă, ci i-a oferit un răspuns manelistului. Anamaria Prodan nu a părut impresionată de declarații, însă l-a felicitat pe cântăreț pentru modul în care a speculat divorțul ei de Reghecampf pentru a câștiga capital de imagine.

”Chiar l-am întrebat pe Bebe cine este, câte vizualizări are! Și mi-a zis Bebe că este de departe numărul unu, din România! Bravo lui! O zic clar, totuși, ceea ce face este business, dar lumea nu înțelege. Dani Mocanu face declarații Anamariei Prodan? NU! El își face business-ul și câștigă milioane! Trebuie să îmi dea 10% că sunt manager!Iar eu îl felicit și îi doresc la mai mare", a fost declarația oferită de Anamaria Prodan site-ului Fanatik. 

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni