• PRO TV
  • A uitat-o definitiv pe Miley Cyrus! Liam Hemsworth, pregătit să-și ceară iubita de nevastă

A uitat-o definitiv pe Miley Cyrus! Liam Hemsworth, pregătit să-și ceară iubita de nevastă

A uitat-o definitiv pe Miley Cyrus! Liam Hemsworth, pregătit să-și ceară iubita de nevastă

Nu mai există cale de împăcare între Miley Cyrus și Liam Hemsworth, chiar dacă milioane de fani încă visează la asta. Australianul e mai îndrăgostit ca niciodată și recent s-a mutat cu iubita sa la Los Angeles. 

Despre povestea de iubire dintre Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-ar putea scrie o carte sau chiar face un film. S-au iubit, s-au despărțit, s-au împăcat, au făcut nuntă și într-un final au divorțat

La doi ani de la divorț, actorul din „Hunger Games” pare să-și fi găsit liniștea alături de Gabriella Brooks, o englezoaică de 31 de ani, care cochetează cu actoria. 

Cei doi se întâlnesc din decembrie 2019, iar pandemia i-a apropiat și mai mult. Ei au locuit împreună o perioadă în statul australian Victoria, iar apoi Gabriella s-a mutat la familia lui Liam în Byron Bay, Australia. 

Liam și Gabriela s-au mutat împreună la Los Angeles

Mai nou, cei doi îndrăgostiți au schimbat continentul și s-au mutat la Los Angeles, potrivit PerthNow. Apropiații spun că cei doi sunt făcuți unul pentru celălalt, iar familia lui Liam o adoră pe Gabriella

“Le plac aceleași lucruri și au același stil de viață. Relația lor nu este un rollercoaster cu suișuri și coborâșuri. Gabriella este extrem de relaxată”, a declarat o sursă apropiată cuplului în luna mai, potrivit Daily Mail.

“Relația lor este tot mai serioasă. Nu sunt genul care să facă asta public, dar prietenii lor și familia știu că se pregătesc să facă pasul cel mare. Logodna e aproape”,  a adăugat sursa. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: TikTok Jobs

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni