• PRO TV
  • Black Friday 2021 la Orange: Telefoane, ceasuri inteligente și accesorii la super preț

Black Friday 2021 la Orange: Telefoane, ceasuri inteligente și accesorii la super preț

Black Friday 2021 la Orange: Telefoane, ceasuri inteligente și accesorii la super preț

Vrei să-ți schimbi telefonul și ai așteptat tot anul reducerile de Black Friday? Ei bine, cei de la Orange ți-au pregătit reduceri de până la 40% la telefoanele mobile.   

În cadrul campaniei de Black Friday 2021 de la Orange ai discount și la ceasurile inteligente, accesorii, televizoare sau produse eco-friendly. Punctele Thank You au valoare triplă, doar în magazinul online, la achiziţia unui telefon cu prelungirea abonamentului pe 24 de luni. 

Iată câteva dintre telefoanele pe care le poți cumpăra la reducere:

OPPO Reno5 Lite


Camera cu patru obiecte Reno5 Lite asistată de AI este perfectă pentru a surprinde toate momentele vieţii. De la macro la fotografii ultra-wide şi cu zoom, Reno5 Lite îţi arată cum e viaţa în detalii vibrante şi clare. Prețul telefonului este de 1.531 de lei, însă de Black Friday poate fi cumpărat cu 723 de lei cu abonamentul Smart 15.

Motorola Moto G50 5G 64GB Dual SIM 

Telefonul 5G are 64 GB și este dual sim. De la 1.250 de lei, el poate fi cumpărat cu 602 lei, cu abonamentul Smart Plus 25. 

Huawei Nova 8i


Telefonul dezvăluie o nouă viziune în fotografie cu camera ultra vision de 50MP şi senzorul mare cu filtru de culoare RYYB, pentru un aport de lumină cu 40% mai mare5. HUAWEI XD Fusion Engine procesează rapid cantitatea uriaşă de informaţii şi oferă o claritate extraordinară la nivel de pixel pentru fiecare imagine, fie zi, fie noapte. Cu abonamentul Smart Plus 25, telefonul poate fi cumpărat cu 1.504 lei.

Toate ofertele de Black Friday 2021 la Orange pot fi găsite AICI.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni