• PRO TV
  • Andia lansează oficial „Sfârșitul lumii”, piesa deja virală care anunță albumul de debut al artistei

Andia lansează oficial „Sfârșitul lumii”, piesa deja virală care anunță albumul de debut al artistei

Andia lansează oficial „Sfârșitul lumii”, piesa deja virală care anunță albumul de debut al artistei

Andia lanseză oficial piesa cu un puternic mesaj de dragoste, „Sfârșitul lumii”, piesă devenită virală după un live session care a acumulat în doar 3 săptămâni aproape 5 milioane de vizualizări pe YouTube. 

Doi ani mai târziu de la lansarea pe piața muzicală românească și patru piese devenite no.1 în topul Media Forest, Andia anunță lansarea albumului său de debut. Acesta va fi alcătuit din 10 piese, 7 dintre ele urmând a fi lansate până în primăvara anului viitor, când se va lansa oficial și albumul.

Prima piesă dintre acestea este „Sfârșitul lumii”, o piesă pop de dragoste, scrisă de Alex Pelin, compusă de Alex Pelin, Radu Parvulescu și Vlad Lucan, unde cel din urmă a fost responsabil și de partea de producție. 

 „Aceasta piesă este pe departe printre preferatele mele din ce am lansat și voi lansa în continuare de pe album. E mai mult decât o piesă, e un feeling pe care îl simt prin toți porii, inchid ochii și mă las purtată în altă galaxie. Cuvintele sunt de prisos atunci când trebuie să vorbesc despre această piesă... Sper că și în voi trezește sentimente la fel de speciale”, a declarat Andia. 

 Andia – Sfârșitul lumii

Videoclipul este unul de imagine și o surprinde pe Andia în 4 stări diferite, într-o atmosferă misterioasă. Echipa de filmare a fost formată din Quba - regie, DoP - David Mogan, iar de producție s-a ocupat Loops Production. Artista a avut, de asemenea, 4 look-uri de care s-au ocupat Cristina Crăciun (styling), Anca Buldur (make-up) și Cătălin Manolache (hair). 

„Îmi place foarte mult videoclipul, îmi plac look-urile mele și cred că mi-am intrat în rol pentru fiecare scenă în parte. Trebuie să vă recunosc că nu e cel mai ușor să performezi legată cu niște sfori de un stâlp, dar facem totul pentru artă! Sunt mândră de întreaga mea echipă, care, ca de obicei, a făcut ca lucrurile să curgă nice & smoothly”, a mai declarat artista.

În vara acestui an, Andia a lansat „Mi-e dor”, piesă care numără peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube și care se află de 10 săptămâni în top 10 MediaForest. 

Momentan, de pe albumul de debut al Andiei au fost lansate piesele: „Ce suntem noi”, „Anotimpuri”, „Mi-e dor” și „Sfârșitul lumii”.

La doi ani de la lansarea pe piața muzicală românească, Andia a reușit să cucerească inimile a milioane de ascultători, precum și topurile muzicale de radio și televiziune. Artista a fost prezentă pe locul 1 în top Media Forest cu patru dintre piesele pe care performează – Salcâmii, Retrograd, Slăbiciuni și Anotimpuri. Ascensiunea rapidă în industria muzicală românească nu face decât să demonstreze puterea de star a Andiei.

Vezi și VIDEO: Ne dăm în cărți Ep2 - Anca DinicuGallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni