• PRO TV
  • Drake a cheltuit 1 milion de dolari la un club de striptease, la o zi după tragedia de la Astroworld

Drake a cheltuit 1 milion de dolari la un club de striptease, la o zi după tragedia de la Astroworld

Drake a cheltuit 1 milion de dolari la un club de striptease, la o zi după tragedia de la Astroworld

La o zi după ce a performat pe scena de la Astroworld, festival la care nouă oameni și-au pierdut viața, Drake și-a “înecat amarul” la un club de striptease. 

Nouă oameni au murit și câteva sute au fost răniți în timpul Festivalului Astroworld organizat săptămâna trecută de Travis Scott. Mii de participanți s-au călcat în picioare în urma unei busculade produse aproape de scenă.

Mai mult, Unele dintre victimele busculadei i-au dat în judecată pe rapperii Travis Scott şi Drake, acuzându-i de neglijenţă şi de „incitare” la haos.

NY Post, care citează TorontoBlogTo, scrie că la o zi după tragedia de la Astroworld, Drake a cheltuit o avere într-un club de striptease din Houston. 

Rapperul canadian a lăsat aproximativ 1 milion de dolari pe podeaua clubului de striptease Area 29. Câteva imagini și filmulețe au ajuns și pe internet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Area 29 (@area29htx)

În clipurile care circulă pe rețelele de socializare, mai multe dansatoare sunt filmate în timp ce stau pe un morman de bani și numără bancnotele.

DJ Akademiks, prietenul lui Drake, a postat un filmuleț în care se aude cum un bărbat le îndeamnă pe fete să spună “Mulțumesc, Drake!”, iar ele pot fi auzit cum spun la unison “Mulțumim, Drake”

O altă postare care confirmă prezența lui Drake în clubul de striptease a fost ștearsă de pe rețelele de socializare. 

La trei zile după tragedia de la Astroworld, Drake a avut o primă reacție pe Instagram. “Inima mea e frântă. Mă rog pentru toți cei care au avut de suferit și o să încerc să ajut în orice fel. Domnul să fie cu voi toți”, a scris artistul pe contul de socializare. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram capturi

Vezi și VIDEO: Războiul dintre Leonardo DiCaprio și Jeff Bezos



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni