• PRO TV
  • Cătălin Zmărăndescu așteaptă primul nepot. Fiica lui din prima căsătorie e însărcinată

Cătălin Zmărăndescu așteaptă primul nepot. Fiica lui din prima căsătorie e însărcinată

Cătălin Zmărăndescu așteaptă primul nepot. Fiica lui din prima căsătorie e însărcinată

Cătălin Zmărăndescu are doi copii adulți și doi încă mici, însă trebuie să primească în familie încă un bebe. Fiica cea mare a luptătorului MMA, Alexandra, este însărcinată și trece prin cele mai emoționante momente din viața ei.

Alexandra Zmărăndescu (19 ani) este fiica din prima căsătorie a maestrului de arte marțiale. Tânăra, care nu este în relații prea bune cu tatăl ei, a anunțat pe rețelele de socializare că așteaptă un copil împreună cu iubitul ei.

1+1=3”, a fost mesajul scurt distribuit de Alexandra în mediul online. Postarea a fost urmată de mai multe story-uri din care a reieșit că viitorii părinți au efectuat și o ecografie de sarcină. 

Cătălin Zmărăndescu, care acum are 4 copii, va împlini 49 de ani când primul său nepot va veni pe lume. Luptătorul MMA are doi copii cu actuala soție, Luiza, și încă doi cu prima soție, Cristina.

Alexandra, care a cochetat cu tenisul, a făcut stree-dance, iar azi ia lecții de apărare de la fratele ei mai mare. 

Mihai (21 de ani) este luptător MMA, ca tatăl lui, însă nu are o relație prea bună cu el. 

Nu mai vreau să aud nimic în viaţa mea de el! Nu mai vorbim de 3 ani de zile şi, pentru cine nu ştie, am şi o soră de 19 ani care nu mai vorbeşte cu tata de 5 ani de zile. Odată ce tu ai 50 de ani şi peste tot te promovezi cu 2 copii, tu având 4 copii, chit să sunt din altă căsătorie, nu ştiu ce ar mai fi de spus”, a spus Mihai Zmărăndescu, conform click.ro.

Fotografii: @catalinottozmarandescu/@alyiahhhhhhhhh

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni