• PRO TV
  • Modelul Christy Giles, moarte suspectă după o posibilă supradoză. Trupul ei a fost abandonat în apropierea spitalului

Modelul Christy Giles, moarte suspectă după o posibilă supradoză. Trupul ei a fost abandonat în apropierea spitalului

Modelul Christy Giles, moarte suspectă după o posibilă supradoză. Trupul ei a fost abandonat în apropierea spitalului

Christy Giles a fost găsită decedată în apropierea Spitalului Southern California din Culver City. Polițiștii au indicii că trupul ei a fost abandonat acolo de bărbați cu fețele acoperite, după o petrecere la care s-ar fi consumat substanțe interzise.

Christy Giles avea 24 de ani era căsătorită. Soțul ei spune că imaginile surprinse de camerele de luat vederi din zonă au surprins momentul când un grup de bărbați cu fețele acoperite abandonează trupul partenerei sale în apropierea spitalului.

Jan Cilliers susține că soția lui era la o petrecere în Los Angeles, împreună cu o prietenă. Cheful s-a mutat într-un apartament din oraș, iar la ora 5:30 dimineața ea îi scria prietenei un mesaj din care reiese că voia să plece de la petrecere.

Citește șiActrița XXX Dahlia Sky, găsită împușcată în propria mașină. Poliția are o ipoteză

„Pierderea este atât de grea. Oamenii distribuie aceste filmulețe grozave pe care le au cu ea și nu fac decât să aducă înapoi energia ei. Știu că nu voi mai ajunge să o văd, să o sărut și să o ating vreodată, iar asta îmi rupe inima”, a spus bărbatul, citat de ABC7.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Câteva ore mai târziu, Christy Giles a fost abandonată în apropierea spitalului, fără suflare. Aceeași soartă a avut-o și prietena ei, care a fost preluată, totuși, de medicii unității medicale Kaiser Permanente. În prezent e în stare critică.

Primele rapoarte toxicologice arată că tânăra găsită în viață avea în corp heroină. Soțul lui Christy Giles spune că partenera lui și prietena ei nu ar lua niciodată heroină în mod voluntar.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, care este tratat ca moarte cauzată de supradoză, accidentală sau provocată.

Fotografii: @christygilesx

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni