• PRO TV
  • Nicușor Dan s-a vaccinat anti-Covid. Edilul general a dezvăluit că a făcut prima doză

Nicușor Dan s-a vaccinat anti-Covid. Edilul general a dezvăluit că a făcut prima doză

Nicușor Dan s-a vaccinat anti-Covid. Edilul general a dezvăluit că a făcut prima doză

Primarul general al Capitalei și-a făcut prima doză de vaccin anti-Covid. Nicușor Dan amânase decizia pentru a efectua o serie de analize medicale.

După ce a fost criticat pentru că este printre puținii oameni din stat care nu s-au imunizat împotriva Covid-19, Nicușor Dan a recunoscut discret că s-a vaccinat cu prima doză. Edilul general a confirmat efectuarea primei doze după ce a fost întrebat de un jurnalist al postului Digi24.

Da! Prima doză”, a fost răspunsul primarului general la întrebarea jurnalistei Cezara Scutari.

Nicușor Dan a amânat momentul vaccinării pentru a efectua câteva analize medicale. La sfârșitul lunii trecute, edilul a declarat că e pregătit pentru a primi vaccinul anti-Covid.

Am spus că trebuie să fac niște investigații medicale. Le-am făcut și săptămâna viitoare mă voi vaccina cu prima doză”, spunea edilul luna trecută.

Anunțul primarului vine la doar o zi după ce autoritățile centrale au anunțat relaxarea măsurilor de protecție sanitară pentru români în perioada sărbătorilor de iarnă.

Fiica lui Nicușor Dan a avut Covid-19

Familia lui Nicușor Dan a trecut prin emoțiile Covid-19, după ce fiica edilului, în vârstă de 4 ani, a fost confirmată cu SARS-CoV-2.

S-a întâmplat în luna aprilie a acestui an, când edilul fost nevoit să se izoleze de restul familiei și de persoanele cu care lucrează. Într-o postare de Facebook, edilul general a explicat care a fost starea de sănătate a fetei.

Fetița mea, Aheea a ieșit pozitivă la testul COVID-19. Nu are simptome, nu sunt motive de îngrijorare. Eu am ieșit negativ la testare dar, fiind contact direct, trebuie să stau în izolare 14 zile (de la testul ei) până vineri, 30 aprilie. Voi continua să-mi îndeplinesc obligațiile de primar lucrând de acasă. Multă sănătate tuturor!”, a dezvăluit edilul.

Fotografii: Agerpres

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni