• PRO TV
  • Alec Baldwin, îmbătrânit cu 10 ani în cele mai noi imagini. Actorul, împovărat de uciderea Halynei Hutchins

Alec Baldwin, îmbătrânit cu 10 ani în cele mai noi imagini. Actorul, împovărat de uciderea Halynei Hutchins

Alec Baldwin, îmbătrânit cu 10 ani în cele mai noi imagini. Actorul, împovărat de uciderea Halynei Hutchins

Alec Baldwin poartă pe umeri povara morții Halynei Hutchins, directoarea de imagine împușcată mortal pe platourile de filmare ale westernului Rush. De când s-a întâmplat tragedia, paparazzii sunt mereu pe urmele lui și ale familiei sale, iar actorul arată din ce în ce mai rău.

În cele mai recente imagini, Alec Baldwin pare că a îmbătrânit cu 10 ani. Abătut, epuizat, îngrijorat și cu pungi sub ochi, actorul este probabil copleșit de tot ceea ce i s-a întâmplat în ultima lună.

Baldwin, în vârstă de 63 de ani, a anunțat de curând că se retrage din viață publică. În ultima perioada însă a apărut în presă cu câteva declarații controversate. În primul interviu pe care l-a acordat după teribilul incident, actorul a spus că el nu a apăsat pe trăgaci. “Nu aș îndrepta niciodată o armă spre cineva și nu aș apăsă pe trăgaci. Niciodată”, a spus actorul într-un interviu pentru BBC.

Baldwin a mărturisit că acesta este cel mai rău lucru care i s-a întâmplat vreodată și că nu știe cum de a ajuns un glonț real într-un pistol care trebuia să fie încărcat cu gloanțe oarbe.

„Cineva este responsabil pentru ce s-a întâmplat. Şi nu pot spune cine este, dar ştiu că nu sunt eu”, a declarat Baldwin.Sursa foto: PROFIMEDIA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni