• PRO TV
  • Anamaria Prodan, printre cei mai bogați români. Ce avere deține impresara de fotbal

Anamaria Prodan, printre cei mai bogați români. Ce avere deține impresara de fotbal

Anamaria Prodan, printre cei mai bogați români. Ce avere deține impresara de fotbal

Surprize în Top 300 Capital, clasamentul bogaților întocmit în 2021. Mai mulți români care activează în sport și-au sporit averile în ultimul an. Anamaria Prodan se află pe poziția 141 în topul de specialitate, cu o avere frumușică.

Anamaria Prodan are afaceri în sport, imobiliare, modă, televiziune și piața crypto, însă cea mai mare parte a averii sale provine de la răposata sa mamă, Ionela Prodan. În prezent, Anamaria Prodan ar avea o avere cuprinsă între 40 și 60 de milioane de euro.

Impresara de fotbal a reușit să intre în topul bogaților României ediția 2021 direct pe poziția 141, fapt care a amuzat-o.

141? Ahhh. Sunt locul 141 după ce mi-a fost sustrasă o mare parte din avere. Dar o să recuperez și o să fiu în top 50”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik, făcând aluzie la scandalul iscat după demararea divorțului de soțul ei. 


FOTO: @anamariaprodanreghecampf

Avere Simona Halep: pe ce loc e în top

Simona Halep se numără printre oamenii din sportul românesc care au acumulat sume frumoase în ultimii ani. În 2021, românca figurează pe locul 146 în Top 300 Capital, cu o avere cuprinsă între 46 și 50 de milioane de euro.

Campioana de la Wimbledon este mai înstărită decât Gheorghe Hagi (locul 255), care are o avere estimată la 27-31 de milioane de euro.

Ion Țiriac este cel mai bogat român din sport, cu o avere de 1,9-2 miliarde de euro.

Gigi Becali este pe locul 14, însă realizatorii topului au avut mari dificultăți în a stabili ce avere are. Estimarea este între 325 și 425 de milioane de euro.

Fotografii: @anamariaprodanreghecampf

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni