• PRO TV
  • Pepe: "La Happy Hour o sa vada lumea cine minte si cine nu"

Pepe: "La Happy Hour o sa vada lumea cine minte si cine nu"

Pepe: "La Happy Hour o sa vada lumea cine minte si cine nu"

In cadrul emisiunii Happy Hour din 21 martie echipa emisiunii a prezentat un material filmat la conferinta de presa a Oanei Zavoranu in care a adus noi acuzatii sotului ei, Pepe. Normal ca acesta a intrat in direct la emisiunea lui Maruta si a spus ca maine va demonstra ca Oana minte.

Astfel, Oana si-a sustinut in continuare ideea ca Pepe este un hot deoarece a sustras din casa in care au locuit acte care nu-i apartin lui Pepe.

"Domnul Pascu are apucaturi de hot. Pe mine ma deranjeaza lipsa lui de sinceritate, el joaca in acest moment o carte proasta si ma arata pe mine cu degetul, cand de fapt adevarul este cu totul si cu totul altul" a spus Oana.

Zavoranca nu s-a oprit cu acuzatiile aici, ci a zis si care este adevaratul motiv pentru care Oana a renuntat sa mai apara in telenovele marca Acasa Tv, si anume faptul ca Pepe era mult prea gelos. "Motivul pentru care am plecat din Pro este din cauza lui si mi-a spus foarte clar eu sau Acasa Tv. Pepe nu dorea sa ma pup si sa am secvente de dragoste in telenovele".

Bineinteles, ca fostul sot al Oanei Zavoranu a intrat in legatura telefonica in cadrul emisiunii Happy Hour si a declarat:  "Maine o sa vada lumea adevarul cine minte si cine nu. Maine o sa difuzam cum am gasit actele pe masa si doamna Prodan cata credibilitate au si sa nu-i mai prind ca fumeaza in casa", a adaugat Pepe.

Asa ca, nu rata azi emisiunea Happy Hour, de la 17:45 la Pro Tv si LIVE pe happyhour.protv.ro pentru a vedea ce noi dezvaluiri va mai face Pepe!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni