• PRO TV
  • Scene de coșmar într-un hotel din Italia. Menajeră sechestrată și abuzată sexual de un client

Scene de coșmar într-un hotel din Italia. Menajeră sechestrată și abuzată sexual de un client

Scene de coșmar într-un hotel din Italia. Menajeră sechestrată și abuzată sexual de un client

Clipe de coșmar trăite de o menajeră s-au derulat într-un hotel din zona Termini, Italia.

O menajeră nigeriană a unui hotel din zona Termini, Italia, a fost hărțuită sexual de un client. „M-a atins în zonele intime și m-a sechestrat în dormitor”, a spus femeia. Agresorul a pretins că ea îi furase din camera de hotel o suma de bani, nici mai mult, nici mai putin de 50 de euro: „Vroiam să îmi recuperez banii”, a spus bărbatul poliției.

„M-a închis în cameră, apoi a început să mă atingă foarte agitat în zonele intime. M-a violat”. La rândul său, agresorul a infirmat spusele angajatei de origine nigeriană: „Nu-i adevărat, femeia aceasta mi-a furat 50 de euro, iar eu am vrut să-i iau înapoi. Mi-am căutat banii în valize și negăsindu-i m-am gândit că menajera i-a luat în timpul curățeniei. N-am lăsat-o să iasă din camera. I-am blocat ușa și am început să-mi caut banii în hainele ei”, a spus agresorul. 

Femeia a rămas blocată în camera de hotel cu agresorul pentru mai multe minute, timp în care bărbatul a atins-o pe femeie în zonele intime.


A început să țipe, însă ușa blocată din interior cu cheia nu a putut fi deschisă de personalul hotelului pentru a salva femeia. De asemenea, agresorul a imobilizat victima pentru a nu putea ieși din cameră. În tot acest timp, femeia a strigat din răsputeri după ajutor. 

Citește și: Influenceriță din Brazilia, drogată și violată înainte de Revelion! S-a trezit după 12 ore, în patul agresorului

„Am urlat foarte tare. Vroiam să mă scoată cineva cât mai rapid din camera aceea. Era ca un film horror fără sfârșit. Am crezut că îmi voi pierde viața. Simțeam o teamă imensă. S-a comportat ca un animal. Nu vroia să deschidă ușa. Mi-era frică de privirea lui, de atingerile lui. Eram complet disperată. În stare de șoc.” 

În tot acest timp, angajații hotelului au apelat la poliție pentru a interveni. La fața locului, oamenii legii au forțat ușa pentru a putea intra în cameră și la insistențele bărbatului, polițiștii au încercat să găsească bancnota de 50 de euro, însă fără niciun rezultat.

„Am crezut că menajera mi-a furat banii așa că am insistat să îi găsesc”, a spus el poliției. La rândul ei, femeia a povestit în lacrimi: „m-a învinovățit pe nedrept și apoi a început să pună mâna pe mine. M-a atins foarte furios în zonele intime, m-a speriat foarte tare. Repet, nu atins valizele lui și n-am primit niciun ban de la acest bărbat.”

Angajații hotelului spun despre angajata lor de origine nigeriană că lucrează în hotel de câteva luni și că s-a comportat mereu ireproșabil.

În momentul de față, bărbatul este reținut de poliție și este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, cât și pentru afirmații mincinoase și tendențioase.

Foto: Profimediaimages.ro

Vezi și:

Moment emoționant în culisele Masterchef. Chef Hadad gătește rețeta din copilărie


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni