• PRO TV
  • VIDEO Cabron și Theo Rose, colaborare „fructuoasă” pentru piesa Fructul interzis

VIDEO Cabron și Theo Rose, colaborare „fructuoasă” pentru piesa Fructul interzis

VIDEO Cabron și Theo Rose, colaborare „fructuoasă” pentru piesa Fructul interzis

Pentru prima dată în cariera lor, Cabron și Theo Rose cântă împreună o piesă care se anunță un hit. Hip-hoperul a explicat de ce a ales-o pe „artista momentului” pentru această colaborare. 

Cabron și Theo Rose și-au unit forțele pentru piesa Fructul interzis, care surprinde insight-urile unei povești de dragoste pline de aparențe. Se vorbește despre rupturile tot mai prezente în relațiile moderne, pe care oamenii aleg să le evite și să închidă ochii. 

Fructul Interzis nu este nimic altceva decât o perfectă punere în scenă a relațiilor din ziua de astăzi, excelent surprinsă și de Iura Luncașu prin videoclipului regizat.

Cabron spune că acest single s-a născut din dorința de a demasca dedesubturile relațiilor.

Am vrut să vorbim despre ceva real, ceva prezent în viața de zi cu zi, despre care oamenii refuză sau se feresc să vorbească. Am simțit că e cazul să se abordeze și direcția asta, pentru că deși ne ascundem după deget, foarte multă lume se regăsește în povestea asta.” 

Colaborarea dintre cei doi a început foarte natural. „Theo Rose este una dintre cele mai bune voci din România la momentul actual, a fost foarte cool să colaborăm. Industria muzicală chiar avea nevoie de piesa asta, fix în formula asta”, mărturisește Cabron.

Theo Rose, prima reacție despre colaborarea cu Cabron

Theo Rose se declară încântată de invitația lansată de raper.

Mulțumesc, Cabron! Ai venit în viața mea cu un impuls de care am avut nevoie, dar pe care nu-l așteptam. N-am îndrăznit. Ești monstru și colaborarea asta e una dintre cele mai de top realizări ale mele. Ascultați povestea piesei”, transmite Theo Rose.

Ascultă piesa mai jos!

Fructul Interzis este o coproducție HaHaHa Production, Cat Music și BigUP Music, iar în spatele acestui hit stau Alexandru Minculescu (Cabron), Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Șerban Cazan, Florin Boka, Dorian Micu, Lucian Nagy, Roland Kiss și Erwin Maas.

Fotografii: YouTube/@cabronair/@theorose.official

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni