• PRO TV
  • Vlăduța Lupău, declarată moartă pe rețelele sociale. „Mi-e scârbă”

Vlăduța Lupău, declarată moartă pe rețelele sociale. „Mi-e scârbă”

Vlăduța Lupău, declarată moartă pe rețelele sociale. „Mi-e scârbă”

Vlăduța Lupău a fost victima unei farse macabre pe TikTok. Un utilizator al platformei a postat un mesaj de rămas bun, din care se putea înțelege că artista de muzică populară a murit. Cum a reacționat Vlăduța Lupău.

Dumnezeu să te ierte suflet frumos” a fost mesajul care s-a propagat repede pe rețelele sociale. Vestea că Vlăduța Lupău a murit a ajuns inclusiv la urechile artistei, care a taxat dur gluma proastă distribuită online.

Știam că pe TikTok lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate, și acolo orice prost cu orice prostie face vizualizări și adună inimioare. Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă pe TikTok și, din păcate, am impresia că e un vreun copil.

Și asta e grav. Și tot din păcate, generația se duce în această direcție, care se educă de pe TikTok, pentru că acolo petrece ore în șir”, a reacționat cântăreața în social media.

Artista taxează vehement rețelele sociale, care ar fi devenit un mediu toxic, în special pentru tinerii nesăbuiți.

Acolo devine un om vedetă, acolo o piesă devină bună, acolo e hate-ul la el acasă. Jocurile și vizualizările nu sunt despre sănătate și despre faptul că cineva a murit. Îmi e scârbă”, a mai spus Vlăduța Lupău. 

Vlăduța Lupău era să moară în urma unui accident

Cântăreața de muzică populară era să moară pe când avea 14 ani. Artista a fost victima unui accident rutier, pe drumul de la școală spre casă.

De vină a fost un șofer care a adormit la volan și a intrat cu mașina în ea și fratele ei.

Fratele meu s-a ridicat și m-a văzut că nu mai mișcam (...) M-am lovit la cap și la bazin și am șchiopătat mult după aceea. Am stat o zi jumate [în comă]. Acum vorbesc lejer despre subiectul ăsta, dar părinții mei au trecut prin niște lucruri groaznice”, a spus Vlăduța Lupău în emisiunea La Măruță. Vezi VIDEO!

Fotografii: @vladutalupau

Vezi și VIDEO: Vlăduța Lupău și-a amânat nunta din cauza Covid-19

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni