VIDEO Vlăduța Lupău a ajuns pe perfuzii la început de 2022 și și-a anulat toate concertele

VIDEO Vlăduța Lupău a ajuns pe perfuzii la început de 2022 și și-a anulat toate concertele
Vlăduța Lupău are nevoie de odihnă după un an extrem de încărcat. FOTO: @vladutalupau
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 03 Ianuarie 2022
Data actualizare: 08 Ianuarie 2022
Probleme, la început de an, pentru Vlăduța Lupău. Artista și-a dezamăgit fanii după ce a anunțat că nu merge în turneul programat în SUA în luna ianuarie 2022, însă are o explicație pentru asta. 

Vlăduța Lupău ajuns pe perfuzii, din cauza epuizării, și a fost nevoită să nu plece în turneul american programat în perioada 7-16 ianuarie 2022. Organizatorii evenimentelor de peste Ocean au anunțat că artista a fost înlocuită pe afiș cu Romică Țociu și Cornel Palade.

Cântăreața de muzică populară a reacționat și ea, cerându-și scuze comunității românești din SUA pentru că nu poate participa la seria de concerte.

Într-un clip video, în care apare în patul de acasă, cu o perfuzie în mână, Vlăduța Lupău le-a explicat fanilor săi că medicii i-au recomandat odihnă prelungită și tratament perfuzabil.

Doctorii mi-au interzis să zbor atât de multe ore până la dumneavoastră și, din această cauză n-o să ne întâlnim acuma, însă le mulțumesc din inimă organizatorilor că m-au înțeles”, spune artista în video-ul postat pe contul de Facebook al impresarului ei.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Vlăduța Lupău ar fi trebuit să cânte în mai multe orașe din SUA, alături de Mioara Velicu, Maria Dragomiroiu, Adrian și Diana Enache, Paul Stângă și George Târgovișteanu, în cadrul show-ului Hoinarii.

Vlăduța Lupău, scandal după ce și-a anulat show-ul de la Londra

Artista și-a anulat și concertul pe care trebuia să-l susțină la 18 decembrie 2021 la Londra, în fața românilor din capitala Angliei. Ea a făcut anuțul „pe ultima sută de metri”, spun organizatorii, din cauza numărului mare de infectări cu Covid-19 din Regat.

Anunțul artistei a provocat un val de nemulțumire în mediul online, fiindcă a venit în ultimul moment.

Cu mare regret vă anunțăm că Vlăduța Lupău nu dorește să își respecte promisiunea avută chiar până ieri, 16 Decembrie. Din păcate, artista a considerat ca fiind un gest normal să ne anunțe cu doar două zile înainte de eveniment că nu dorește să participe la această petrecere. Suntem extrem de dezamăgiți de lipsa de profesionalism și respect față de noi, organizatorii și față de voi, prietenii noștri. Dezamăgiți de decizia personală a Vlăduței Lupău, care refuză să își respecte promisiunea față de noi toți, ne-am văzut datori față de voi să ne reorganizăm în doar câteva ore!”, au scris aceștia pe rețelele sociale.

Fotografii: @vladutalupau

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!