• PRO TV
  • Ce mari s-au făcut copiii regretatului Michael Jackson! Cum arată acum Paris, Prince și Blanket

Ce mari s-au făcut copiii regretatului Michael Jackson! Cum arată acum Paris, Prince și Blanket

Ce mari s-au făcut copiii regretatului Michael Jackson! Cum arată acum Paris, Prince și Blanket

Urmașii Regelui Muzicii Pop au crescut și sunt la fel de uniți ca-ntotdeauna. Copiii lui Michael Jackson au fost prezenți la spectacolul de pe Broadway: “MJ: The Musical”. 

Surpriza serii a fost prezența lui Prince Michael II (19 ani), cunoscut și ca Blanket. Mezinul lui Michael Jackson este cel mai discret dintre frați și apare rareori la evenimente. 

Ultima fotografie făcută publică în care apar toți cei trei frați datează din anul 2009, de la ceremonia de înmormântare a tatălui lor. 

Pe covorul roșu au pășit doar Paris (23 de ani) și Prince Michael (24 de ani), însă fotografii prezenți la eveniment au reușit să-l surprindă și pe Blanket. Acesta nu și-a dat masca jos și s-a ferit cât a putut de blițuri. 

Blanket, Paris și Prince la “MJ: The Musical” de pe Broadway (Foto: Profimedia Images)

“MJ: The Musical” este regizat de Christopher Wheeldon, iar în rolul lui Michael Jackson joacă Myles Frost. În spectacol sunt prezentate 25 de hituri ale megastarului. 

Cei trei frați și-au ocupat locurile în sală abia după ce s-au stins toate luminile. Potrivit Page Six, fiica lui Michael Jackson a lăcrimat în primul act al spectacolului. 

Michael nu a dezvăluit niciodată cine este mama lui Blanket

Dacă despre Paris și Prince Michael s-a scris că sunt copiii artistului cu Debbie Rowe, o asistentă pe care Michael a cunoscut-o într-o clinică dermatologică unde era tratat pentru vitiligo, numele mamei lui Blanket este unul dintre cele mai bine păzite secrete. 

Într-un interviu în care a vorbit pe această temă, Michael a declarat că “am folosit o mamă surogat și sperma mea. Ea nu știe cine sunt eu, eu nu știu cine e ea”.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni