• PRO TV
  • Kat Von D, în pericol în propria casă: “Mi-era teamă că intrusul îmi va lovi copilul”

Kat Von D, în pericol în propria casă: “Mi-era teamă că intrusul îmi va lovi copilul”

Kat Von D, în pericol în propria casă: “Mi-era teamă că intrusul îmi va lovi copilul”

Weekend de coșmar pentru artista Kat Von D, celebra tatuatoare, cunoscută pentru emisiunile sale, LA Ink și Miami Ink.

Una dintre cele mai cunoscute artiste tatuatoare din America, Kat Von D a petrecut o noapte înfricoșătoare după ce un intrus a pătruns în casă ei în timp ce ea și fiul ei dormeau. 

Forțele de ordine au declarat pentru publicația TMZ că artista a semnalat în jurul 22:15 prezența unui om în locuiță. “M-au trezit zgomotele de afară”. La scurt timp, Kat a văzut în casă câteva fascicule scurte de lumină, așa că alarmată s-a dat jos din pat și a început să pășească ușor pe scări pentru a vedea ce se întâmplă. 

Mi-am dat seama că cineva intrase în casa mea. Am rămas încremenită la gândul că puteam păți ceva rău. Mi-era teamă că intrusul îmi va lovi copilul. Mi-era frică să nu mă atace…”, a povestit terifiată vedeta.

Citește și: Antonia, o nouă fotografie incendiară pe Instagram! Cum a reacționat Alex Velea când a văzut-o

După câteva încercări rapide de a vedea dacă intrusul vrea să urce scările spre camera ei, Kat a fugit în dormitorul fiului ei de trei ani, l-a luat în brațe, apoi a sunat la 911 pentru ajutor. 

Poliția a sosit la scurt timp și cercetat întreaga casă. În câteva secunde, ceea ce au găsit a fost șocant. La etajul casei era un bărbat de treizeci de ani care se plimba. Nu este clar dacă știa că locuița aparține lui Kat, însă din primele declarații făcute polițiștilor, intrusul a dezvăluit că și-ar fi dorit să cumpere imobilul și că intenționa să urce la toaletă pentru a-și face nevoile. 

Polițiștii l-au arestat imediat pe bărbatul care ar fi intrat prin efracție în locuința vedetei.

Intrusul a pătruns în curtea lui Kat sărind peste gardul grădinii. Deocamdată nu se știe dacă bărbatul a intrat pe ușă sau pe fereastra deschisă, având în vedere că ele nu prezentau semne de intrare forțată. 

Kat Von D a devenit celebră grație show-urilor de televiziune și apreciate de miile de fani din SUA. Din păcate, de-a lungul timpului, artista a mai atras atenția și din cauza problemelor care au împins-o pe Kat să devină dependentă de alcool. Din fericire, după o perioadă plină de turbulențe, în 2007, artista a decis că trebuie să renunțe la adicții, adoptând chiar și o dietă vegană, regim ce a ajutat-o pe Kat să slăbească considerabil. De asemenea, Kat von D a fost și fondatoarea unei linii de produse de make-up netestate pe animale. Din nefericire, în ianuarie 2020, artista și-a vândut afacerea, retrăgându-se din businessul cu produse de înfrumusețare. 

Vezi și:
Making of – Românii au Talent: Imagini din culise

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni