• PRO TV
  • Jessica Alba arată total diferit după ce și-a vopsit părul blond. Actrița pare că a găsit elixirul tinereții

Jessica Alba arată total diferit după ce și-a vopsit părul blond. Actrița pare că a găsit elixirul tinereții

Jessica Alba arată total diferit după ce și-a vopsit părul blond. Actrița pare că a găsit elixirul tinereții

În mai puțin de un an, Jessica Alba (40 de ani) a trecut prin mai multe schimbări de look. Protagonista din „Fantastic Four” și-a uimit total fanii când a apărut cu părul blond pe Instagram. 

În vârstă de 40 de ani, Jessica Alba pare că a găsit elixirul tinereții. Tenul ei arată impecabili, iar noua tunsoare îi dă un aer și mai tineresc. Actrița se bucură de o comunitate impresionantă de fani pe rețelele sociale. Doar pe Instagram aceasta este urmărită de aproape 20 de milioane de oameni.


În weekend, Jessica Alba a postat un video cu cea mai recentă experiență la salonul unui hair-stylist, spre încântarea admiratorilor. Ea a ales un balayage blonde, care i se potrivește de minune. 

„O nouă zi, o nouă coafură, un nou stil”, a scris Alba, în descrierea filmulețului postat pe rețeaua de socializare. 

„E look-ul perfect”, „Sunt invidioasă, cum de pielea ta arată atât de bine?”, „O femeie care inspiră mereu”,  „Te iubesc! Arăți uimitor!”, sunt doar câteva dintre mesajele urmăritorilor ei. 

De când și-a lansat produsele de îngrijire și frumusețe, sub marca „Honest”, Jessica Alba a cunoscut un real succes 

Jessica Alba a început să joace în filme la vârsta de 13 ani și a devenit cunoscută la nivel internațional la 19 ani, odată cu apariția în serialul TV SF „Dark Angel”. Actrița s-a gândit însă că faima de la Hollywood poate fi trecătoare și și-a încercat norocul în antreprenoriat.

La 29 de ani a fondat The Honest Company, o companie de bunuri de uz casnic netoxice, cu care a dat lovitura. Acum firma este evaluată la 550 de milioane de dolari. 

Ea a lansat Honest după ce a devenit proaspătă mămică și și-a dat seama că multe produse pentru bebeluși conțin substanțe chimice nocive, a spus ea pentru CNBC Make It. Iar faima de la Hollywood i se părea trecătoare- de parcă ar putea dispărea în orice moment.

„În divertisment nu există niciun succes care să-ți ofere vreodată o bază reală sau un loc real în această industrie”, spune Jessica Alba.  

Dar nici Honest nu a fost o călătorie ușoară: afacerea a fost afectată de procese pentru etichetarea greșită a ingredientelor, schimbări de conducere și concurență crescută de-a lungul anilor. Alba spune că a învățat din aceste provocări și „a avansat în modul corect” – cheltuind 2% din venituri anual pentru cercetare și dezvoltare și teste de calitate „pentru a ne asigura că livrăm produse sigure și eficiente, care funcționează”.


Jessica Alba este căsătorită din 2008 cu Cash Warren și are trei copii. 

Sursă foto: Instagram/ jessicaalba

Vezi și: Interviu Exclusiv Online cu Emanuel Ion. Ce spune despre Golden Buzz-ul oferit de către Andra

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni