• PRO TV
  • Vlăduța Lupău, cuprinsă de nostalgie. Cum arăta înainte de a deveni celebră

Vlăduța Lupău, cuprinsă de nostalgie. Cum arăta înainte de a deveni celebră

Vlăduța Lupău, cuprinsă de nostalgie. Cum arăta înainte de a deveni celebră

Cu o comunitate impresionantă de fani pe Instagram, Vlăduța Lupău este mereu atentă la întrebările lor. În urma unor solicitări din partea acestora, cântăreața a postat câteva poze din copilărie și din perioada când era studentă.

Interpreta originară din Șimleu Silvaniei, județul Sălaj, a început să cânte de la 4 ani, când părinţii au înscris-o la Clubul Copiilor din localitate. Vlăduța a copilărit alături de bunici, s-a bucurat de libertatea pe care o au copiii la țară, dar participa și treburi în gospodărie. 

„Vara mergeam negreșit la adunat de fân, la adunat căpițe. Nu știe lumea asta, dar mergeam la fân, la sapă, la cules de cartofi. Toate muncile pe care le făceau bunicii mei, le făceam și eu. Bunica mă trimitea să aduc apă. Când mă trimitea bunica, mă pierdeam vreo oră jumătate prin pădure. Mă duceam la vale, mă scăldam.”, a dezvăluit Vlăduța Lupău în emisiunea „La Măruță”. 

Puțini știu că Vlăduța Lupău a mers inițial pe urmele părinților și a îmbrățișat profesia de veterinar. Ea a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară și a făcut 2 ani de doctorat, după care a renunțat. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

„Am rămas la doctorat, dar nu l-am terminat, pentru că nu am timp și cumva îmi pare rău. Îmi pare rău așa... pentru că eu eram dedicată medicinei, nu aveam în gând că o să ajung cu muzica mare, că o să mă cunoască lumea, deși îmi doream”, a mărturisit Vlăduța Lupău într-o emisiune TV. 

Citește și: Vlăduța Lupău, apariție irezistibilă în cea mai sexy rochie purtată vreodată. „M-am simțit prețioasă și frumoasă”


Sursă foto: Instagram/ Vlăduța Lupău


Vezi și: Vlăduța Lupău, teleportare în perioada copilăriei











Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni