• PRO TV
  • Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre o partidă de amor în public! Ce a spus despre Monica Gabor

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre o partidă de amor în public! Ce a spus despre Monica Gabor

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre o partidă de amor în public! Ce a spus despre Monica Gabor

În urmă cu foarte mulți, pe vremea când formau un cuplu și erau căsătoriți, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au apărut în presa de scandal într-un filmuleț realizat într-un restaurant.

Clipul video a fost unul inedit, deoarece o surprindea pe Monica Gabor în genunchi, în timp ce îi făcea sex oral lui Irinel Columbeanu, întreaga scenă fiind filmată prin gaura cheii. Însă multe voci afirmau la acea vreme că totul a fost regizat de cei doi amorezi și nimic nu este real.

Acum, potrivit celor de la Click, Irinel Columbeanu a vorbit într-o emisiune mondenă despre scena din 2007 și a afirmat că totul a fost pe bune.

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre partidă de amor în public cu Monica Gabor

„A fost sex! Nu a fost făcătură. A venit cineva și mi-a spus că chelnerul ne-a filmat atunci. Eram șlefuitor de diamante, care se găsesc prin colbul drumului în general. Pasajul când iese pe scenă cu o rochie și nu știa nimeni dacă are ceva pe dedesubt sau nu...Dar nu în acei chiloți sau nu era șmecheria. Eu nici acum nu știu dacă Monica avea chiloți sau nu. Avea talent Monica”, a spus Irinel Columbeanu, vorbind și despre un moment în care presa a notat că Monica Gabor ar fi mers la un eveniment fără a purta lenjerie intimă.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni