• PRO TV
  • (P) Bănci care acordă credite rău platnicilor 2022: cum să câștigați puncte în fața acestora?

(P) Bănci care acordă credite rău platnicilor 2022: cum să câștigați puncte în fața acestora?

(P) Bănci care acordă credite rău platnicilor 2022: cum să câștigați puncte în fața acestora?

A lua un credit poate fi uneori singura opțiune viabilă pentru a rezolva problemele financiare personale.

Dar dacă ajungeti în situația de a nu mai face față ratelor lunare, acest lucru vă poate deteriora scorul de credit pe termen scurt, dar puteți lua măsuri pentru a-l îmbunătăți rapid. Este astfel posibil să se dea o întorsătură pozitivă unei situatii dificile. Numai utilizând sfaturile de mai jos puteți (re)căpăta încrederea unor bănci care acordă credite rău platnicilor 2022. Acum aveți ocazia să vă reconstruiți creditul de la zero, fără să faceți aceleași greșeli pe care le-ați făcut în trecut.

Iată cinci pași care vă vor ajuta să începeți acest „proces de curățare financiară”.

Plătiți facturile la timp

Unul dîntre cele mai importante lucruri pe care le puteți face este să vă plătiți facturile la timp. Inca o plată întârziată vă poate deteriora creditul. Dacă este posibil, configurați plăți automate, astfel încât furnizorul de servicii sau compania de utilități să poată pur și simplu deduce banii dintr-un cont curent. Dacă acest lucru nu este posibil, ar trebui să vă obișnuiți să vă plătiți facturile imediat ce le primiți (sau să puneți un memento pe telefonul mobil pentru a nu uita data scadentă).

Trăiti în limitele posibilităților tale

Nu cheltuiți mai mult decât câștigați. Aceasta este ceea ce duce la îndatorare și rate intarziate. Una dintre cele mai bune strategii pentru a te asigura că trăiești conform nevoilor tale este să folosești doar numerar pentru cumpărăturile tale zilnice. Acest lucru vă va permite să vedeți fizic câți bani trebuie să cheltuiți pe săptămână sau pe lună.

Obțineți un card de credit securizat

Utilizarea unui card de credit este una dintre cele mai bune modalități de a vă îmbunătăți solvabilitatea. Persoanele care au un istoric de credit deteriorat pot obține un card de credit garantat. Cardurile securizate sunt ca și cardurile de credit obișnuite, cu o diferență majoră: deținătorii de carduri trebuie să depună un depozit de garanție care va acoperi anumite costuri dacă nu reușesc să efectueze plățile.

Nu trebuie să faceți achiziții majore pentru a vă construi un istoric bun de credit. Puteți folosi cardul la magazin o dată la două săptămâni sau când cumpărați lapte și pâine, de exemplu. După ce ați făcut achizițiile, ar trebui să plătiți soldul cât mai curând posibil pentru a nu risca să pierdeți o plată.

Banci care acorda credite rău platnicilor 2022: verificați-vă raportul de credit

Puteți urmări literalmente îmbunătățirea creditului dvs. Birourile de credit urmăresc istoricul de credit și oferă rapoarte personale. Oricine poate comanda un raport privind scorul de credit de la aceste companii.

Puneti deoparte pentru „zile negre”

Adesea drumul către supraîndatorare începe cu cheltuieli neașteptate. Reparațiile la domiciliu sau auto, facturile medicale și călătoriile urgente sunt toate motive pentru care oamenii se îndatorează. Puteți începe să economisiți acum pentru aceste cheltuieli. Apoi, când apar în mod inevitabil, le puteți gestiona fără a fi nevoie să împrumutați bani sau să folositi un card de credit.

În cele din urmă, puteți privi faptul ca figurati ca si datornic ca pe un lucru pozitiv. Acum ai șansa de a construi un nou început în viața ta financiară si de a convinge anumite banci care acorda credite rău platnicilor 2022 de bunele tale intenții.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni