• PRO TV
  • Kanye West și Julia Fox s-au despărțit

Kanye West și Julia Fox s-au despărțit

Kanye West și Julia Fox s-au despărțit

După doar șase săptămâni de relație, rapperul Kanye West și Julia Fox au decis să meargă pe drumuri separate, menționează presa de peste Ocean.

Păreau cuplul perfect. Erau romantici și mergeau destul de des la restaurant, erau de nedespărțit la evenimentele de modă, cât și la diversele lansări din lumea showbiz-ului și chiar păreau foarte fericiți împreună. Cu toate acestea însă, fanii n-au fost surprinși de faptul că cei doi s-au despărțit. “Au făcut parte dintr-o poveste care s-a terminat la fel de rapid cum a și început”, a scris dezamăgit un follower după aflarea veștii că cei doi s-au separat. 

Rapperul Kanye West s-a cuplat cu actrița Julia Fox după doar o lună și jumătate de la divorț. Kim Kardashian a fost cea care a intentat instanța în 2021, după un mariaj de circa șapte ani. În timpul procesului, Kim a cerut custodia comună a celor patru copii pe care îi are cu rapper-ul de culoare: North, Chicago, Saint și Psalm.

Știrea că cei doi nu mai sunt împreună a fost confirmată de un reprezentat al actriței din Uncut Gems, care a spun că „Julia și Kanye vor rămâne în continuare prieteni buni și colaboratori”.

Surse apropiate din anturajul Juliei spun că actrița nu dorea să ia parte la scandalul mediatic provocat de Kanye.

Julia a avut parte de suficientă dramă în relațiile sale trecute și ultimul lucru de care are nevoie acum e și mai multă dramă. Julia chiar îl place pe Kanye, dar când acesta are acele izbucniri publice, îi e greu să nu se lase afectată de ele. Nu vrea să aibă parte de dramă în relație, fie că e cu Kanye sau cu oricine altcineva”, a declarat sursa pentru HollywoodLife.

Agentul de presă și comunicare a spus că Julia a încercat pe tot parcursul relației să îl cunoască pe Kanye cu adevărat, ignorând toate știrile false care apăreau despre el.

Știe că au apărut anumite detalii în presă despre Kanye, dar a vrut să îl cunoască așa cum e el cu adevărat. Nu prin prisma a ceea ce citește lumea în ziare. S-a îndrăgostit, dar cine nu ar face-o? A făcut-o să se simtă specială și a tratat-o ca pe o prințesă. Dar dacă se comportă din nou ca în trecut, nu vrea să mai fie asociată cu el”.

Fostul soț a lui Kim Kardashian nu e fericit deloc cu faptul că ea are acum o relație cu Pete Davidson. Ce doi și-au confirmat relația în public și potrivit publicației online Daily Mail, Pete îi scrisese un mesaj rapperului în care îi mărturisea că nu se implică și nu o influențează pe Kim în modul în care el și ea au grijă de cei patru copii ai lor.

Vezi și:

Wine Trips România S2E11 | Pe urmele turismului viitorului, la Biniște și Cai

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni