• PRO TV
  • Actorul Alec Baldwin, dat în judecată de familia Halynei Hutchins. De ce îl acuză soțul regizoarei

Actorul Alec Baldwin, dat în judecată de familia Halynei Hutchins. De ce îl acuză soțul regizoarei

Actorul Alec Baldwin, dat în judecată de familia Halynei Hutchins. De ce îl acuză soțul regizoarei

Familia regizoarei Halyna Hutchins a intentat un proces în care îl acuză pe Alec Baldwin de omor prin imprudență. Avocatul familiei a declarat într-o conferință de presă că acuzațiile se îndreaptă și către alți membri ai echipei de filmare.   

“Sunt mulți vinovați, însă domnul Baldwin era persoana care ținea arma”, a spus avocatul Brian Panish la conferința de presă, potrivit LA Times.

Printre altele, familia îi acuză pe actor și pe alți membrii ai echipei de filmare și de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și de comportament nesăbuit. 

Halyna Hutcchins avea 42 de ani când a murit pe platourile de filmare ale western-ului “Rust”. Tragedia s-a petrecut în 21 octombrie, la o fermă din New Mexico. 

Potrivit martorilor, Alec Baldwin se pregătea să filmeze scena cu arma, când a pus mâna pe revolverul Colt 45 și s-a adresat echipei de producție: “Deci, bănuiesc că o să scot ăsta afară, trag, și ‘Bang!”, scrie Daily Mail.

La scurt timp, Halyna Hutchins s-a prăbușit la pământ cu o hemoragie puternică. Glonțul tras de Alec Baldwin i-a străpuns pieptul și l-a rănit inclusiv pe regizorul Joel Souza, care se afla în spatele Halynei. 

Imediat dupa tragedie, Alec Baldwin a luat legătura cu soțul victimei, oferindu-i sprijin. Cei doi au fost fotografiați în timp ce se îmbrățișau câteva zile mai târziu. 

Citește și: Alec Baldwin, imagini cutremurătoare alături de familia femeii pe care a ucis-o. Cum l-au surprins paparazzii

Halyna și soțul ei, Matthew Hutchins au un fiu, în vârstă de 9 ani. 

Procesul a fost deschis de Matthew Hutchins și de fiul său. Potrivit avocatului, familia cere despăgubiri substanțiale, însă nu a vehiculat vreo sumă.

“Și-a pierdut soţia, care era dragostea vieţii lui, iar fiul lor a pierdut o mamă”, a mai spus avocatul Brian Panish. 

În procesul deschis la o instanță din New Mexico mai sunt menționați și alți membri din echipa de filmare precum: Allen Cheney, Ryan Smith,  Nathan Klinger, Ryan Winterstein, Anjul Nigam, Matthew DelPiano, Emily Salverson și alții. Armuriera Gutierrez Reed este și ea cercetată pentru că a uitat un glonț letal în arma cu care s-a produs tragedia.

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni