• PRO TV
  • Smiley, pe covorul roșu la premiera de gală a filmului „Odată pentru totdeauna”, regizat de Iura Luncașu

Smiley, pe covorul roșu la premiera de gală a filmului „Odată pentru totdeauna”, regizat de Iura Luncașu

Smiley, pe covorul roșu la premiera de gală a filmului „Odată pentru totdeauna”, regizat de Iura Luncașu

Filmul „Odată pentru totdeauna”, în regia lui Iura Luncașu, a avut parte de o avanpremieră de gală miercuri seară, 23 februarie. Vedete, actori, influenceri, oameni de radio și de televiziune, personalități publice din diverse domenii, toți au fost prezenți la avanpremiera comediei dramatice regizate de Iura Luncașu și au reușit, păstrând măsurile de siguranță impuse de pandemie, să umple două săli de cinema dintr-un complex comercial din București. 

Printre cei prezenți la eveniment se numără Pavel Bartoș, Cosmin Seleși, Damian Drăghici, Connect-R, Virgil Ianțu, Doinița Oancea, Alexandra Ungureanu, Alexia Eram, Andreea Antonescu și Nicole Cherry.

„Odată pentru totdeauna” este un film inspirat din fapte reale, mai exact din lupta lui Iura Luncașu cu depresia. Din distribuție fac parte Smiley, Ada Galeș, Celina Enea, Giulia Nahmany, Cătălin Cazacu, cât și Mihnea Luncașu, fiul regizorului. 

„În filmul acesta nu am avut cântăreți, nu am avut influenceri, am avut doar actori care au jucat excepțional”, a punctat Iura Luncașu, după vizionarea în avanpremieră a filmului. De asemenea, Smiley a menționat că rolul principal în cadrul filmului „Odată pentru totdeauna” a fost o provocare peste care a trecut cu ajutorul colegilor lor. 

„Pentru mine a fost o povocare pe care am acceptat-o, în inconștiența care mă caracterizează. Le mulțumesc tuturor colegilor cu care am filmat, care mi-au dat curaj, care m-au ajutat să învăț replicile și care au repetat cu mine în pauze”, a spus Smiley. 

Filmul „Odată pentru totdeauna” tratează o problemă sensibilă, dar foarte prezentă în societatea secolului XXI. Mai exact, prezintă drumul de la depresie la vindecare al lui Alex Zota, personajul interpretat de Smiley. 

„A fost multă muncă în spatele acestei producții, multă emoție și dorință de a vindeca prin artă. Sperăm ca filmul să ajungă la cât mai multe persoane și să reprezinte un prim pas în drumul lor spre vindecare. A fost o deosebită plăcere să lucrez cu Iura Luncașu și cu toată echipa din spatele acestei producții”, a spus Cătălin Muraru, fondator Roton și co-producător „Odată pentru totdeauna”.

Filmul „Odată pentru totdeauna” poate fi urmărit în cinematografele din toată țara începând cu 25 februarie. Mai mult, ziua premieriei vine și cu o surpriză pentru cei care aleg să vadă filmul, începând cu ora 19:00, la Cineplexx Băneasa, când Smiley, alături de alți actori din film, vor fi prezenți pentru o sesiune de autografe. 

Vezi și: Efectele anului 2022 de pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni