• PRO TV
  • Bradley Cooper, înfățișare bizară în public. Actorul, bănuit că a apelat la operații estetice

Bradley Cooper, înfățișare bizară în public. Actorul, bănuit că a apelat la operații estetice

Bradley Cooper, înfățișare bizară în public. Actorul, bănuit că a apelat la operații estetice

În urmă cu câteva luni, Tom Cruise își șoca fanii cu un aspect nenatural: a apărut în public cu fața umflată, stârnind controverse pe internet. Acum este rândul lui Bradley Cooper să își ia fanii prin surprindere.

Nu numai actrițele de la Hollywood resimt presiunea trecerii timpului. Și bărbații apelează la diverse proceduri estetice pentru a-și păstra aspectul tineresc.  În showbizul internațional, actorii în vârstă sunt adesea marginalizați și nu mai primesc roluri noi. Deși nu recunosc, Brad Pitt și Tom Cruise sunt bănuiți că și-au făcut operații estetice pentru că arăta mult mai tineri decât sunt în realitate.

Și Bradley Cooper și-a surprins fanii la cea mai recentă apariție. La ceremonia SAG Awards, acesta a venit cu fața ușor umflată și lipsită de riduri, semn că ar fi apelat și el la celebrele fillere. 

Spre bucuria banilor, acesta s-a reîntâlnit cu partenera sa din “A Star is Born”, Lady Gaga. 

Tom Cruise, suspectat că își face operații estetice 

“Ce s-a întâmplat cu fața lui Tom Cruise? Pentru că ceva cu siguranță s-a întâmplat”, au scris fanii după apariția sa la un meci de baschet, anul trecut. Aceștia s-au împărțit în trei tabere: cei care au spus că acela nu este Tom Cruise, cei care susțin că s-a îngrășat și cei care cred că actorul și-a făcut o procedură estetică.

“Ori s-a îngrășat, ori și-a umplut fața de fillere. Merg pe varianta fillerelor”, a scris un fan pe Twitter. Fillerele sunt substanțe care se injectează sub piele și pot fi naturale sau sintetice. Acestea ajută la dispariția cearcănelor, ridicarea pomeților sau eliminarea ridurilor, adăugând volum în zone precum pomeți, maxilar sau bărbie.

“Pare că cineva poartă fața lui Tom Cruise”, “Și-a făcut o treabă nasoală la față, arata că o broască umflată”, au scris și alți fani pe Twitter.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni