• PRO TV
  • Ella Dumitru, castigatoarea sezonului 10 “Dansez pentru tine” - Afla cum i s-a schimbat viata! INTERVIU EXCLUSIV

Ella Dumitru, castigatoarea sezonului 10 “Dansez pentru tine” - Afla cum i s-a schimbat viata! INTERVIU EXCLUSIV

Ella Dumitru, castigatoarea sezonului 10 “Dansez pentru tine” - Afla cum i s-a schimbat viata! INTERVIU EXCLUSIV

Ella Dumitru, de 17 ani, din Hunedoara, castigatoarea celui de-al zecelea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", a povestit intr-un interviu pentru protv.ro cum i s-a schimbat viata de la terminarea concursului si ce a facut cu banii pe care i-a castigat.

Afla toate astea, dar si ce sfaturi da noilor concurenti care se vor intrece in pasi de dans din 15 aprilie, la Pro Tv, cand se da startul noului sezon "Dansez pentru tine"!

1. Cum ti s-a schimbat viata dupa ce ai castigat concursul “Dansez pentru tine”?


Cel mai important lucru pe care il pot spune e ca a redat zambetul pe chipul familiei mele. Membrii familiei sunt mai linistiti, iar problema banilor nu mai e un ghimpe in coaste. De asemenea, mi-a deschis o mica poarta catre lumea actoriei. Sper sa ma dovedesc demna de ea. In alte sensuri, nu stiu ce pot declara. Unul dintre cele mai ciudate sentimente il am cand sunt inca oprita pe strada si rugata sa povestesc si repovestesc experienta.

2. Mai tii legatura cu Octavian Strunila? 

Da, inca tin legatura cu el. Desi nu vorbim foarte des, pentru ca el are un program incarcat, asta nu ne-a impiedicat sa ne pastram prietenia. Parintii mei tin legatura cu parintii lui, de asemenea. Dupa cum am mai zis, este un om extraordinar si nu as vrea sa il pierd din viata mea. A devenit acolo unul din cei mai importanti oameni din viata mea si va ramane asa.

3. Familiei tale i s-a schimbat viata dupa ce ai participat la "Dansez pentru tine"? 


Dupa cum am mentionat mai sus, problema banilor nu mai este un asa impediment, insa nu putem uita ca momentan, sunt singura noastra sursa de venit, asa ca este necesara chibzuinta.

4. Ce ai facut cu banii pe care i-ai castigat la “Dansez pentru tine”?

In primul rand, ne-am platit datoriile. Urmeaza o operatie pentru bunica (oasele cotului nu i s-au prins bine), tratament tot pentru ea pe perioada de un an, caci recent am aflat ca a ramas surda de o ureche, i-am asigurat tratament tatei si urmeaza sa ne ocupam de mama. Ne vom axa pe tratament recuperatoriu si crearea unui mediu accesibil pentru ea.

5. Care a fost cel mai dificil moment prin care ai fost nevoita sa treci la “Dansez pentru tine”?

Inceputurile sezonului. Imi aduc aminte, chiar in saptamana dinaintea emisiunii a treia si in emisiunea a treia a fost foarte greu. Stresul, oboseala...le resimteam atat din partea mea cat si din partea lui Octavian si Lilian. A fost o saptamana de cosmar, iar in emisiune s-a vazut asta si pe mine.

6. Ce ti s-a parut cel mai greu la “Dansez pentru tine”?

Ideea de a fi singur printre straini. Ideea de a te deschide atator oameni chiar si cu riscul de a fi judecat si criticat aspru. Ideea de a te vedea pe tine insuti prin prisma altora. Pana am ajuns acolo, tot ce se intamplase in viata mea parea normal, intr-un mod relativ de a o spune.

7.Ce sfaturi le dai noilor concurenti de la “Dansez pentru tine”?

Nu o sa mint si am sa zic ca e totul lapte si miere. Dupa cum am mai zis, e greu, e chinuitor. Dar aici vei descoperi cine esti si ce poti. Pretuiti fiecare clipa petrecuta acolo si ganditi-va ce sansa unica vi s-a oferit.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni