• PRO TV
  • MasterChef: Restul e plăcere și Mâncare pe care, două producții noi din această primăvară!

MasterChef: Restul e plăcere și Mâncare pe care, două producții noi din această primăvară!

MasterChef: Restul e plăcere și Mâncare pe care, două producții noi din această primăvară!

În curând, PRO 2 redevine ACASĂ și aduce în fața telespectatorilor două producții noi exclusive: Mâncare pe care, începând din 4 aprilie și MasterChef: Restul e plăcere!. Show-urile le vor oferi celor de acasă combinația perfectă dintre divertisment, sfaturi din bucătărie și multe provocări.

Despre MasterChef: Restul e plăcere!

Ideea principală a show-ului MasterChef: Restul e plăcere! este aceea de a învăța cum să nu mai irosim mâncarea. În România, oamenii aruncă la gunoi, anual, 1.3 milioane de tone de alimente, iar toate aceste resturi pot fi folosite și transformate în feluri de mâncare uimitoare. Chef Radu Dumitrescu, Chef FOA și Chef Joseph Hadad ne vor învăța cum putem să nu irosim mâncarea, gătind într-un mod productiv. Din această competiție atipică, telespectatorii vor fi câștigători și vor avea ocazia să vadă câteva trucuri și secrete din stilurile lor de gătit. 

Cei trei vor avea invitată în fiecare ediție câte o vedetă care îi va provoca să gătească cu resturile de mâncare de la MasterChef.

Chefii vor prepara câte o farfurie, iar la finalul show-ului, vedeta va decide câștigătorul serii și va oferi astfel un avantaj pentru următorul episod.

Despre Mâncare pe care

Mâncare pe care, show-ul care a avut succes la nivel internațional, fiind distribuit în 46 teritorii, cu 17.000 de episoade produse, urmărește cinci persoane străine în lupta pentru titlul de “Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”. Cinci bucătari amatori, care locuiesc în aceeași regiune, găzduiesc acasă la ei, pe rând, o cină cu trei feluri de mâncare pentru ceilalți concurenți. După cină, fiecare oaspete evaluează abilitățile culinare și de găzduire în timpul călătoriei cu taxiul spre casă. Cel care va obține cel mai mare punctaj devine câștigătorul ediției și va intra în posesia premiului.

Vocea actorului Andrei Aradits va condimenta fiecare ediție cu umor și comentarii spumoase, oferindu-le telespectatorilor o experiență completă în timpul vizionării. 

Drepturile de distribuție pentru cele două formate aparțin celor de la Banijay pentru MasterChef: Restul e plăcere și celor de la ITV Studios pentru Mâncare pe care. 

Cine sunt invitații fiecărui show și care vor fi rețetele inovatoare, aflăm începând cu luna aprilie, la PRO 2, canalul care în această primăvară revine la numele care l-a consacrat, ACASĂ.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni