• PRO TV
  • Dieta pentru sex mai bun! Urmeaz-o si tu!

Dieta pentru sex mai bun! Urmeaz-o si tu!

Dieta pentru sex mai bun! Urmeaz-o si tu!

Daca vrei sa ai o viata sexuala mai satisfacatoare, incepe prin a urma o dieta echilibrata, care sa iti dea energie pentru intreaga zi si pentru intreaga noapte.

In urma unui studiu facut pe 153 de femei cu varsta cuprinsa intre 26 si 44 de ani, cercetatorii italieni au ajuns la concluzia ca participantele care mancau ciocolata in mod regulat aveau un libido crescut fata de cele care nu consumau acest aliment afrodisiac.

Insa afrodisiacele nu sunt singurele alimente pe care specialistii le recomanda in dieta pentru un sex mai bun. O dieta echilibrata care include o varietate de nutrienti mentine constant nivelul zaharului din sange pe tot parcursul zilei, astfel incat seara sa nu te simti fara vlaga.

Consumul alimentelor bogate in glucide nu este o solutie buna, cel putin nu una de lunga durata. Sucurile acidulate sau cafeaua, de exemplu, iti dau energie pentru moment, dar dupa un timp te fac sa te simti mai obosita decat inainte.

O alegere mai buna este dieta bazata pe fructe si legume proaspete si produse cu un continut scazut de grasimi, care iti vor imbunatati atat libido-ul cat si performantele sexuale.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni