• PRO TV
  • Planul de subdezvoltare locală, un reportaj semnat de Paula Herlo, duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!

Planul de subdezvoltare locală, un reportaj semnat de Paula Herlo, duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!

Planul de subdezvoltare locală, un reportaj semnat de Paula Herlo, duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!

Șapte miliarde de euro s-au cheltuit până acum pentru dezvoltarea mediului rural. Guvernanții promiteau că vor scoate țara din noroaie, doar că, asfalt extrem de scump a fost turnat peste acest noroi. 

Firme de casă, drumuri surpate la doi ani de la predare, lucrări cu prețuri exorbitante, dar neverificate sunt doar câteva dintre ingredientele anchetei realizate de Paula Herlo, Planul de subdezvoltare locală, duminică, de la 18:00, care demonstrează că Programul Național de Dezvoltare Locală nu și-a atins scopul. Peste 3000 de lucrări sunt terminate în proporție de 50%, în condițiile în care programul, finanțat în două etape, a debutat în 2012. 

Mai mult de jumătate dintre localitățile din mediul rural nu au canalizare. O treime nu au apă curentă, iar 70% n-au rețea de gaze. 20 de mii de kilometri de drumuri județene așteaptă încă asfalt. Alte zeci de mii de drumuri comunale la fel. Pentru toate aceste probleme a fost lansat PNDL, în 2012, considerat a fi programul prin care partidele aflate la guvernare și-au fidelizat primarii. 

România se pregătește de lansarea celui de-al treilea PNDL, redenumit Anghel Saligny, însă acesta este un subiect sensibil, care închide uși. 

Planul de subdezvoltare locală – un reportaj semnat de Paula Herlo, duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!.

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni