• PRO TV
  • Premiile Oscar 2022 | Denzel Washington, sfat pentru Will Smith după incidentul șocant cu Chris Rock

Premiile Oscar 2022 | Denzel Washington, sfat pentru Will Smith după incidentul șocant cu Chris Rock

Premiile Oscar 2022 | Denzel Washington, sfat pentru Will Smith după incidentul șocant cu Chris Rock

Will Smith va intra în istoria premiilor Academiei Americane de film după ce a urcat pe scenă și a lovit un coleg de breaslă, în direct, la Oscar 2022. După incidentul șocant cu Chris Rock, actorul din „King Richard” a fost abordat de Denzel Washington.

Will Smith a fost recompensat cu Oscar pentru rolul din King Richard la scurt timp după ce l-a lovit pe scenă pe Chris Rock. Actorul și-a ridicat statueta, prima din carieră, și a ținut un discurs emoționant, cu lacrimi în ochi, despre „puterea dragostei” care, uneori, te împinge la gesturi regretabile.

Actorul a mărturisit că după incidentul nemaiîntâlnit într-o gală Oscar a fost luat deoparte de Denzel Washington, care i-a dat un sfat de viață.

În cea mai bună perioadă a ta, ai grijă – atunci Diavolul vine după tine”, i-a spus Denzel, departe de camerele video.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Actorul și-a cerut scuze, în direct, organizatorilor și colegilor de breaslă, fără a pomeni numele lui Chris Rock. Acesta făcuse o glumă la adresa soției lui, care i s-a părut nepotrivită lui Smith. Chris Rock a comparat-o pe Jada Pinkett Smith cu GI Jane.

GI Jane este numele personajului fictiv interpretat de Demi Moore în drama de război GI Jane (1997). Pelicula spune povestea fictivă a primei femei care a fost supusă unui antrenament special pentru operațiuni similare cu cele ale marinei americane SEAL. 

Însă, Jada Pinkett Smith suferă de o boală autoimună, care se cheamă Alopecia Areata. Din această cauză, ei în cade părul. În 2021, Jada se confesa pe Instagram în legătură cu afecțiunea ei.
 


Chris Rock a făcut glume pe seama coafurii soției lui Will Smith, iar asta l-a înfuriat pe actor.

Fotografii: Getty Images


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni