• PRO TV
  • Premiile Oscar 2022 | O actriță celebră i-a luat apărarea lui Will Smith după ce acesta l-a lovit în figură pe Chris Rock

Premiile Oscar 2022 | O actriță celebră i-a luat apărarea lui Will Smith după ce acesta l-a lovit în figură pe Chris Rock

Premiile Oscar 2022 | O actriță celebră i-a luat apărarea lui Will Smith după ce acesta l-a lovit în figură pe Chris Rock

După incidentul incredibil petrecut în direct la gala Premiilor Oscar 2022, când Will Smith l-a lovit în figură pe Chris Rock, actorul a fost pus la zid de mai toată lumea. O actriță celebră i-a luat apărarea.

Tiffany Haddish, celebra actriță de stand-up comedy desemnată de revista Time, în 2018, în topul celor mai influente 100 de personalități din lume, i-a luat apărarea lui Will Smith. 

După ce a văzut reacția publicului și a vedetelor de la Hollywood, actrița a declarat că gestul lui Will Smith a fost „cel mai frumos” din câte a văzut. Explicația?

Am văzut un bărbat de culoare care și-a apărat soția. Asta a însemnat mult pentru mine. Ca femeie, care nu a fost protejată, ca cineva să spună Nu mai pomeni numele soției mele, lasă-mi soția în pace, asta este ceea ce un soț ar trebui să facă, nu? Să te apere pe tine. Iar asta a însemnat enorm pentru mine”, a spus Tiffany Haddish pentru revista People.

Will Smith a împărțit lumea filmului de la Hollywood în două, după ce a reacționat violent la o glumă a colegului de breaslă Chris Rock. El l-a lovit în figură pe actorul de 57 de ani, lăsând pe toată lumea fără reacție. Vezi incidentul AICI!

La scurt timp după, Academia Americană de Film a emis o declarație publică, în care condamnă orice act de violență în cadrul galelor sale.

Academia nu acceptă violența sub nicio formă.

În această seară, suntem încântați să sărbătorim câștigătorii noștri în cadrul celei de-a 94-a gale a Premiilor Oscar, care merită acest moment de recunoaștere din partea colegilor lor și a iubitorilor de film din întreaga lume”, au scris pe Twitter reprezentanții Academiei Americane de Film.

Poliția din Los Angeles s-a autosesizat în acest caz și a făcut primele declarații.

Fotografii: Getty Images


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni