• PRO TV
  • Will Smith i-a cerut scuze lui Chris Rock că l-a umilit la Oscar 2022: „Am fost dezechilibrat și m-am înșelat”

Will Smith i-a cerut scuze lui Chris Rock că l-a umilit la Oscar 2022: „Am fost dezechilibrat și m-am înșelat”

Will Smith i-a cerut scuze lui Chris Rock că l-a umilit la Oscar 2022: „Am fost dezechilibrat și m-am înșelat”

Will Smith a făcut ceea ce toată lumea aștepta să facă și și-a cerut scuze public pentru reacția deplasată de la Oscar 2022. Actorul recompensat cu Oscar la gala de luni dimineață i s-a adresat direct lui Chris Rock, căruia i-a cerut să-l ierte pentru comportamentul său.

Will Smith și-a cerut scuze pentru ieșirea nervoasă de la Oscar 2022, de data aceasta adresându-se direct lui Chris Rock. Actorul îl pălmuise pe colegul de breaslă, în direct, în momentul în care comediantul a făcut o glumă pe seama părului soției sale, Jada Pinkett Smith.

Smith a explicat ce l-a înfuriat și l-a făcut să-și piardă cumpătul.

Violența în toate formele ei este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu la Premiile Academiei de aseară a fost inacceptabil și fără scuză. Glumele pe cheltuiala mea fac parte din slujbă, dar o glumă despre starea medicală a lui Jada a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional.

Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Am fost dezechilibrat și m-am înșelat. Sunt jenat și acțiunile mele nu au indicat bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și bunătății”, a scris Will Smith pe rețelele sociale.

Actorul și-a cerut scuze și față de producătorii galei Oscar 2022, invitații care au fost la eveniment, în frunte cu reprezentanții familiei Williams – a căror poveste este descrisă în filmul pentru care el a fost premiat.

Regret profund că comportamentul meu a pătat ceea ce a fost o călătorie superbă pentru noi toți. Sunt o lucrare în devenire. Cu sinceritate, Will”, a mai scris actorul.

Postarea sa a strâns 1,5 milioane de aprecieri, 193.000 de comentarii și 237.000 de distribuiri pe Facebook. Nu este clar dacă actorul a vorbit personal cu Chris Rock pentru a-și cere scuze sau acesta a fost singurul mod în care și-a arătat regretul față de cele întâmplate.

Până acum, comediantul Chris Rock nu a avut nicio reacție publică în urma acestui incident și nu a depus plângere la poliție pentru agresiune fizică.

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni