• PRO TV
  • Roxana Ionescu va aduce Carnavalul de la Rio la Pro Tv

Roxana Ionescu va aduce Carnavalul de la Rio la Pro Tv

Roxana Ionescu va aduce Carnavalul de la Rio la Pro Tv

Roxana Ionescu a venit parca direct de la Carnavalul de la Rio, Corina Caragea a spus o poveste eleganta in pasi de vals, Florin Piersic Jr. a invatat sa se exprime prin dansul contemporan, iar Augustin Viziru a invatat sa joace dur intr-o coregrafie de streetdance.

Cea de-a doua parte a filmarilor pentru promo-ul noului sezon “Dansez pentru tine” care va incepe din 15 aprilie, la Pro Tv, a adus o pata de exotic, de eleganta, de atitudine si de spirit in Studiourile MediaPro din Buftea.

Odata cu aparitia Roxanei Ionescu, o parte din Rio s-a mutat in studioul de filmare. Cu o coroana din pene albastre, un sutien stralucitor cu pietre si un costum pitoresc si incitant, Roxana a trezit la viata totul in jurul ei pe ritmuri de samba. Timp de cateva ore, Roxana a trait latino prin fiecare pas, s-a transpus intr-o lume colorata si a reprodus spiritul samba prin miscari electrizante ce au hipnotizat intreaga echipa de filmare. 

Corina Caragea a facut cunostinta cu gratia valsului. Imbracata cu o rochie de un rosu aprins, lunga si extrem de ampla, Corina a spus o poveste a elegantei in pasi de dans. Daca plutirea specifica valsului a incercat sa o invete, Corinei i-a fost mai greu sa se obisnuiasca cu parul ei lung ca abanosul prins intr-un coc. Deloc familiarizata cu rochia de vals, cu zecile de piruete, cu pantofii de dans sau cu coafurile specific dansurilor standard, Corina a experimentat ce inseamna sa fii o dansatoare.

Salvarea ei au fost pauzele de filmare in care isi putea juca propriul rol alaturi de echipa de filmare. Cat camerele de filmat erau in repaus, Corina dezbatea cu baietii posibilitatea calificarii echipei de fotbal a Romaniei si alte stiri din domeniul pe care il prezinta zi de zi telespectatorilor Pro Tv.

Florin Piersic Jr. a stat descult cateva ore bune cat a durat exercitiul sau de dans contemporan in fata camerelor de filmat. Cu o camasa alba descheiata larg, cu pantaloni negri si parul rebel, Florin Piersic Jr. si-a jucat rolul de spirit liber in pasi de dans. Boem, visator si expresiv, actorul a dus la indeplinire pasajul de dans contemporan dupa mai multe ture de repetitii solicitante.

Augustin Viziru a fost baietas de cartier in filmarea de promo. Intr-o coregrafie sacadata de streetdance, cu sapca pe cap, pantaloni cu lanturi, bluza cu gluga si privire de dur, Augustin incercat sa exprime spiritul rebel, fara reguli. Momentul lui a fost unul cu un grad de dificultate ridicat pe care insa actorul s-a luptat sa-l rapuna. Intr-unul din pasajele de executie, Augustin trebuia sa sara intr-o mana.

Dupa zeci de repetitii epuizante, Augustin a desavarsit secventa, dar si-a suprasolicitat muschii si bratele. Finalul filmarii cu el presupunea sa arunce lantul de la pantaloni inspre camerele de filmat, iar acesta a zburat prin platou de cateva zeci de ori pana sa fie considerata o secventa perfecta pentru un promo de inalta calitate.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni