• PRO TV
  • Iulia Vantur si Stefan Banica dezvaluie ce te asteapta in sezonul 11 "Dansez pentru tine" VIDEO

Iulia Vantur si Stefan Banica dezvaluie ce te asteapta in sezonul 11 "Dansez pentru tine" VIDEO

Iulia Vantur si Stefan Banica dezvaluie ce te asteapta in sezonul 11 "Dansez pentru tine" VIDEO

Pe 15 aprilie se da start unei nou sezon "Dansez pentru tine", cu reguli si stiluri noi de dans, insa mai multe despre aceste schimbari afli chiar de la prezentatorii emisiunii: Iulia Vantur si Stefan Banica care au vorbit special pentru www.protv.ro.

"Incepem o noua etapa si incepem bineinteles cu noi provocari, noi surprize mai ales pentru concurenti deoarece lucrurile se vor schimba putin. Daca pana acum ei au avut doua stiluri de dans de care stiau inainte. De acum vor sti doar un stil, iar cel de-al doilea va fi ales prin tragere la sorti", a spus Iulia Vantur despre noul sezon "Dansez pentru tine".

Stefan Banica
a mai adaugat: "E de ajuns numai sa se schimbe concurentii sunt alte tipologii de oameni, alte visuri si punerea in scena. Tu te gandesti la niste jaloane ale emisiunii, dar surprizele apar de fiecare data din interior pentru ca sunt imprevizibile reactiile oamenilor la conditiile de atrenament de stres."

Daca vrei sa afli mai multe noutati despre sezonul 11 "Dansez pentru tine" urmareste interviurile acordate de Iulia Vantur si Stefan Banica.

Sedinta foto cu Iulia Vantur si Stefan Banica a fost gazduita de Hotel Epoque, din Bucuresti.



Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni