• PRO TV
  • Tatal lui Pepe: "Nu inteleg cum Oana a pus botu` la un pusti de 24-25 de ani"

Tatal lui Pepe: "Nu inteleg cum Oana a pus botu` la un pusti de 24-25 de ani"

Tatal lui Pepe: "Nu inteleg cum Oana a pus botu` la un pusti de 24-25 de ani"

Ion Pascu, tatal lui Pepe a fost prezent in exclusivitate la Hppy Hour unde a vorbit despre divortul dintre Oana Zavoranu si fiul lui.

Referitor la primele imagini care demostreaza ca Oana l-a inselat pe Pepe, Ion Pascu a intarit aceste probe povestind cum in seara de 6 ianuarie acesta si-a sunat fiul sa-i ureze "la multi ani" de Sfantul Ion si a cerut sa vorbeasca cu Oana. Pus in acesta situatie dificila Pepe i-a spus tatalui sau ca ea este in baie. Cand, de fapt aceasta era cu Tudy.

"Baiatul meu a fost atras la aceasta femeie de calitatile ei. Atatea defecte intr-o singura femeie o face unicata si in ciuda acestui fapt este o fata frumoasa si destepata" a declarat Ion Pascu, la Happy Hour.

Cat, despre infidelitatea Oanei, tatal lui Pepe a declarat: "Nu inteleg ca a pus botul la vrajeala unui pusti de 24-25 de ani. A renuntat la iubirea ei pentru o pozie".

Acesta a precizat pe tot parcursul emisiunii ca el are o problema cu declaratiile cuscrei, Marioara si fata de acesta persoana a facut cateva declaratii: "Doamna Marioara traieste cu frica, ii este frica de saracie".

Ion Pascu a povestit si din ce cauza, Pepe nu a mai vorbit cu ei, timp de trei ani: "La inceputul relatiei cu Oana, baiatul meu nu mai venea pe acasa. Sotia mea nu a suportat pentru ca il iubeste foarte mult si s-a dus la el acasa iar acolo am inteles ca s-a iscat un scandal. Sotiei mele i s-a facut rau acolo si i-a spus servitoare sa-i dea u n pahar cu apa. La care Oana a adaugat, >. Dupa care m-am certat cu Oana foarte rau. Le-am spus cuvinte pe care mie imi este jena sa vi le spus acum".

La finalul emisiunii Ion Pascu a mai spus ca nu are ce sfat sa-i dea lui Pepe pentru ca este un baiat destept.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni