• PRO TV
  • Ion Pascu: "Oana, nu arunca cu mizerie in baiatul meu" VIDEO

Ion Pascu: "Oana, nu arunca cu mizerie in baiatul meu" VIDEO

Ion Pascu: "Oana, nu arunca cu mizerie in baiatul meu" VIDEO

Parintii lui Pepe au acordat un interviu in exclusiviatte pentru Happy Hour si au vorbit extraordinar de frumos despre relatia dintre fiul lor si Oana.

Acestia au recunoscut ca la inceput, nu au fost deacord cu relatia lor deoarece considerau ca nimeni nu se ridica la nivelul fiului lor.

"Am plecat urechile la ce scria presa despre Oana si atunci am gresit foarte mult. Ei au tinut minte ce le-am facut si ne-au intors spatele. Si s-au retras in universul lor. A fost o trauma sa stai fara copilul tau. Atatia ani de zile, scaunul lui de la masa lipsea si de multe ori ma uitam pe geam si asteptam macar sa vad ca masina lui ca trece prin fata", au povestit parintii lui Pepe.

Ei au mai adaugat ca au primit o lectie foarte buna de la cei doi si ca Pepe le-a demonstrat cate de mult o iubeste pe Oana, "mai mult decat viata lui".

O alta trauma prin care au trecut parintii lui Pepe a fost atunci cand cei doi s-au casatorit fara ca sa-si fi invitat parintii.

Cat despre Oana ei au mai spus: "Aceasta femeie o cheama si Pascu, deci ne poata numele, asa ca este fata noastra. Ei s-au iubit foarte mult si chiar daca am da timpul inapoi tot nu ne-ar parea rau deoarece el a cunoscut adevarata dragoste si a iubit-o mai mult decat viata lui", au mai adaugat acestia.

La final, parintii lui Pepe i-au transmis si un mesaj induiosator Oanei Zavoranu: "El a fost pasiunea, tu ai fost ratiunea. Nu arunca cu mizerie in baiatul meu, iar de maicata nu mai zic nimic", a spus Ion Pascu.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni