• PRO TV
  • Dani Mocanu, accident în Râmnicu Vâlcea cu un blindat istoric britanic

Dani Mocanu, accident în Râmnicu Vâlcea cu un blindat istoric britanic

Dani Mocanu, accident în Râmnicu Vâlcea cu un blindat istoric britanic

Cunoscut de o țară întreagă datorită stilului muzical pe care îl cântă, Dani Mocanu este din nou în centrul atenției, din cauza unui incident care a avut loc în trafic, în Râmnicu Vâlcea.

Potrivit mai multor filmulețe postate pe TikTok, manelistul a filmat un nou videoclip, însă lucrurile nu au mers conform planului. Pentru clip, Dani Mocanu a închiriat un blindat istoric britanic și a început filmările pe străzile din România.

Din păcate pentru artist, la un moment dat, șoferul blindatului a pierdut controlul direcției și a făcut accident, lovind două mașini care erau parcate.

@dwt1337 Dani Mocanu da peste o masina cu tancul in Valcea?!?#fy #fyp #foryoupage #romania #danimocanu10 #piesanoua #tanc #accident ♬ Boss - Dani Mocanu

Din informațiile apărute pe internet, blindatul istoric britanic este un Alvis Saracen, iar cel care îș deține avea dreptul de a-l conduce pe străzile publice. Prețul unui astfel de autovehicul ar porni de la 6.000 de euro, potrivit Adevărul, însă jurnaliștii de la Știrile PRO TV afirmă că mașina de război este postată pe site-urile de vânzări, iar prețul este de 130.000 de euro.

La câteva ore după accidentul din Râmnicu Vâlcea, Dani Mocanu a postat pe Instagram și un mesaj referitor la incident: „Revin cu detalii … oricum deja știe toată România de acest incident”!

@danimocanu10

Am fost, sunt și voi rămâne unic !!! Ceea ce fac eu a depășit de mult nivelul României

♬ sunet original - danielmocanuoficial

Vezi și: Ce a inspirat-o pe Rihanna, în România?

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni