• PRO TV
  • Intalnire de pomina: Pepe si Mariana Zavoranu, impreuna pe happylica! Pepe i-a dedicat un cantec soacrei lui!

Intalnire de pomina: Pepe si Mariana Zavoranu, impreuna pe happylica! Pepe i-a dedicat un cantec soacrei lui!

Intalnire de pomina: Pepe si Mariana Zavoranu, impreuna pe happylica! Pepe i-a dedicat un cantec soacrei lui!

Surpriza de proportii la "Happy Hour", vineri, 1 aprilie! Pepe i-a daruit Marianei Zavoranu un buchet imens de trandafiri albi si i-a pupat mana, in semn de pace si i-a dedicat un cantec - ei, precum si celor care nu au inteles dragostea dintre el si Oana.

Intalnirea dintre ginere si soacra a decurs in termeni amicali, mai ales datorita lui Pepe, foarte impaciuitor si respectuos.

Mariana Zavoranu
l-a certat pe Pepe ca nu s-a dus la ea daca avea probleme cu Oana.

Pe dumneavoastra nu va poate schimba. Sunteti mama ei, sunteti unica. Pe mine ma poate schimba cu un alt barbat. Acum, ii spune altui barbat iubire. Oana este complicata. Eu am incercat sa o inteleg si am inteles-o de multe ori. Daca nu esti cu ea, te face praf”, sustine Pepe.

Nu stiu daca vreau sa ma impac cu Oana. Eu am intrat in jocul asta, pentru ca am vrut sa ii salvez personalitatea. Nu pot sa o las sa fie neajutorata. Nu vedeti ca isi face rau singura. Voi fi in spatele ei ca o umbra", a marturisit Mariana Zavoranu, care crede ca „Sentimentele ei fata de mine sunt cantarite doar in bani. Relatia dintre noi este ilogica”.

Pepe i-a dedicat soacrei lui un cantec, "V-am spus", in ale carui versuri isi spune of-ul in legatura cu iubirea dintre el si Oana.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni