• PRO TV
  • Alina Dincă, primul single din cariera solo: “Amar, amar…”

Alina Dincă, primul single din cariera solo: “Amar, amar…”

Alina Dincă, primul single din cariera solo: “Amar, amar…”

Alina Dinca a lansat primul single din cariera solo.

“Amar, amar…” este o piesă în colaborare cu Hahaha Production produsă de Șerban Cazan și Gabriel Stanoiu. Muzica este compusa de Alina Dinca, Serban Cazan, Emilian si Lupu Alexandru-George, iar versurile au fost scrise de Alina Dinca, Emilian, Vasile Bulgaru si Lupu Alexandru-George.

Videoclipul piesei este semnat de Victor Ciupitu, iar printre actori s-au aflat Lupu Alexandru-George, Andrei Stefan (“Pariu cu viata” si castigator “Dansez pentru tine”) si sotia lui, Andreea Stefan (Tallina).

Alina Dinca este antrenorul echipei Smiley la Vocea Romaniei inca din primul sezon, semifinalista X Factor 2020 si fost jurat in emisiunea “Canta acum cu mine” de la PROTV. Alina este deasemenea liderul trupei Stereo Boulevard si solista acesteia.

Alina spune ca lansarea piesei “Amar, amar…” este unul dintre cele mai importante momente din viata ei, fiind primul single din cariera ei solo.

“Am visat de mica la aceasta zi… si iata ca dupa multi ani de incercari, regrete, refuzuri si neincredere, am facut pasul vietii mele.”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni