• PRO TV
  • E oficial! Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează. Artista a confirmat totul

E oficial! Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează. Artista a confirmat totul

E oficial! Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează. Artista a confirmat totul

După ce s-a aflat că au depus actele de divorț, avem și confirmarea uneia dintre părți. Un detaliu, însă, schimbă datele problemei

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz se desparte. După 11 ani și jumătate de la căsătoria lor cu fast, cântăreața Alina Sorescu și designerul Alexandru Ciucu au ajuns la divorț. Un deznodământ anunțat de câteva luni încoace, după ce, acum fix un an, creatorul de costume bărbătești de lux a fost surprins în compania altei femei.

În toamnă, când a fost rugată să explice statusul relației sale cu Alexandru Ciucu, Alina Sorescu s-a eschivat, spunând că: „Nu vreau să comentez, pentru că nu este despre mine. Nu am ce să declar! Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine“.

Poziția sa cu subînțeles a fost îndelung comentată, dar cum artista a preferat să nu mai vorbească niciodată despre viața sa personală, iar fotografiile postate în mediul online erau exclusiv despre viața sa profesională (ceea ce era deja un semn!), nu exista nicio confirmare a despărțirii lor.

Alexandru Ciucu este și Furnizor oficial al Casei Regale.

Până ieri seară, cu puțin înainte de miezul nopții, când, pe fondul informațiilor apărute cum că există un proces pe rol la judecătoria Buftea pe numele celor doi cu privire la programul de vizitare al copiilor, Alina Sorescu a reacționat pentru prima data, postând un mesaj lămuritor.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el, până la soluționarea în instanță a procesului“, a scris Alina Sorescu pe rețelele de socializare, confirmând divorțul de Alexandru Ciucu.

„Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei, care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare“.

Din declarația artistei se înțelege că soțul său dorește custodia celor două fiice ale lor, Carolina, în vârstă de 8 ani, și Raisa, în vârstă de 6 ani. Și, de-aici, procesul s-ar putea complica și ar putea trena, la fel cum s-a întâmplat și în cazul altor divorțuri celebre, precum cel al soților Prigoană ori, mai recent, cel dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău.

FOTO: arhiva personală

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni