• PRO TV
  • Moartea tragică a fiului lui Nick Cave: suferea de schizofrenie și tocmai ieșise din închisoare pentru că își bătuse mama

Moartea tragică a fiului lui Nick Cave: suferea de schizofrenie și tocmai ieșise din închisoare pentru că își bătuse mama

Moartea tragică a fiului lui Nick Cave: suferea de schizofrenie și tocmai ieșise din închisoare pentru că își bătuse mama

Încă o tragedie în viața lui Nick Cave: unul dintre fii sai, Jethro Lazenby, a murit la 31 de ani, după ce, cu ani în urmă, încă un băiat al său, Arthur (15 ani) a murit tragic: a căzut de pe o stâncă, după ce a consumat substanțe halucinogene. Cave mai are încă doi copii.

Jethro Lazenby a fost crescut de mama sa în Australia și nu a avut o relație prea bună cu tatăl sau celebru, pe care l-a cunoscut pe când avea 8 ani. Acesta s-a născut în urma unei aventuri a artistului.

Foto: Nick Cave, GETTY IMAGES

În ultimii ani, Jethro a avut o mulțime de probleme cu legea, ajungând chiar după gratii, după ce și-a lovit cu violență mama, din cauza unei certe pe un pachet de țigări. A lăsat-o plină de vânătăi și sângerând. La două zile de la eliberare, Nicl Cave i-a anunțat moartea, însă fară să precieze care este cauza. “Cu mare tristețe, vă confirm că fiul meu Jethro a murit”.

Jethro Lazenby și-a amenințat, în repetate rânduri, și iubita cu moartea. În 2018 a fost închis pentru repetate atacuri asupra ei. 

Tânărul în vârstă de 31 de ani avea o cariera de succes în modelling, defilând pentru branduri că Balenciaga sau Versace. 

Însă problemele psihice l-au impedicat să se bucure prea tare de viață. De curând, s-a aflat că suferea și de schizofrenie. 

Deși avea un tată celebru și bogat, Jethro Lazenby nu a apelat la el ca să îl ajute în carieră: când s-a mutat la Londra era falit și dormea pe canapeaua unui prieten.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni